Mina pljunula Jeleni Golubović u lice, zadrugari su je žestoko iskritikovali, a odgovor maloletnice ih je šokirao! (VIDEO)

Jelena Golubović je plakala kao kiša nakon što ju je Mina napala

Maloletna Mina Vrbaški ovih dana je malo kraćeg fitilja, pa ne prestaje da pravi haos. Nakon što je rukom slomila staklo i imala izlive histerije i besa sada je počela da se sukobljava i sa ostalim zadrugarima, pa je usledilo pljuvanje i vređanje.

NERVNI SLOM: Mina pesnicom razbila staklo, krv joj tekla iz ruke, 2 minuta kasnije nastavila je da LOMI, ukućani prestravljeni! (VIDEO)

Ona i Jelena Golubović nisu u dobrim odnosima već duže vreme, a sada je situacija kulminirala pa je maloletnica pljunula u lice zadrugarki. Ovaj njen postupak ostali učesnici su osudili i iskritikovali, ali Mina sa na to nije osvrtala i odgovorila da će i ubuduće nastaviti sa pljuvanjem.

- Gde te je pljunula - pitao je Mića Jelenu.

- Po licu - odgovorila je Golubovićka.

- Pa, to je baš ružno - bio je ironičan Mića.

- Uvek sam ja najgora - bila je Minina konstatacija.

- Pa ako ne umeš verbalno, ne moraš da je pljuješ - rekla joj je Nena.

- Ja baš volim kada nekog pljunem, pljujem i pljuvaću je, i go*na ću po njoj da prospem - objasnila je maloletnica.

Pogledajte kako Mina pljuje Jelenu Golubović.

Rediteljka je u strahu za svoju bezbednost, misli da je Mina u stanju svašta da uradi, a ona neće da bude koleteralna šteta. U razgovoru sa Drvetom mudrosti, Jelena se gušila u suzama i iznosila svoj problem koji je muči već izvesno vreme.

(Telegraf.rs)