Kad izađu iz Zadruge, Sloba će otići sa nekom TREĆOM! Miljanina mama bez dlake na jeziku, Anabeli rekla svašta!

Miljanina majka Marija Kulić izneča je svoje mišljenje i rekla kako smatra da Luna i Sloba nisu zanimljivi

Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani večeras su gosti "Zadruge", kao i Miljanini roditelji Marija i Siniša Kulić, a budući da se njih dve ne podnose bilo je i za očekivati da će doći do sukoba mišljenja. 

Luna i Miljana se ne podnose, a sada je Anabela javno rekla šta misli o Kulićevoj! (VIDEO)

Miljanina majka rekla je kako ne smatra da su Sloba i Luna nosioci rijalitija, kao što to misle Anabela i Gagi, što se njima baš i nije dopalo, pa je Anabela uzvratila komentarom da smatra da je trudnici mesto kod kuće, jer dobro zna šta je trudnoća, a rijaliti nije mesto za trudnicu.

Dok su Anabela i Gagi podržavali Luninu i Slobinu ljubav, Miljanini roditelji nisu, a njena majka je rekla da joj njih dvoje nisu zanimljivi.

- Na kraju će biti kad izađu iz rijalitija da Sloba ode kod neke treće. Dosadiće mu i jedna i druga, i otići će sam sa nekom devojkom koja uopšte nema veze sa rijalitijem! - rekla je sa osmehom Miljanina mama Marija Kulić.

Anabela je bila na strani svoje ćerke i Slobe, rekla da ne veruje da će biti tako, pa rekla kako se pre emisije čula sa Slobinom majkom.

- Ja sam se malopre čula sa gospođom Draginjom, divna jedna žena. Preneću ono što mi je rekla: Nemojte, ljudi, da sudite tuđoj deci, gledajte svoje dete - rekla je Anabela, a Gagi se složio kako je Sloba divan dečko.

Pogledajte i sam početak razgovora Luninih i Miljaninih roditelja:

(Telegraf.rs)