Gagi Đogani se oglasio povodom zbližavanja Kije i Slobe, dve osobe optužio za njihovu bliskost, pa brže-bolje izbrisao objavu! (FOTO)

Otac Lune Đogani na Instagramu je objavio poruku koja se odnosi na dramatičnu situaciju u Zadruzi, ali ju je kroz nekoliko minuta uklonio

Nakon što je Slobodan Radanović čitav prethodni dan proveo sa svojom suprugom Kijom Kockar, pošto im je saopšteno da joj je preminuo otac, na Instagramu se oglasio Gagi Đogani.

Otac Lune Đogani objavio je poruku koja se odnosi na situaciju koju je prethodnog dana i noći pratila cela Srbija, pošto je Sloba rekao Luni da treba da naprave pauzu u vezi, a sa svojom zakonitom suprugom Kijom je sve bliži.

Gagi je, očigledno ljut, putem Instagrama za bliskost Kije i Slobe optužio ni manje ni više nego Kijinu majku Nadicu, te Kijinu kumu Vanju!

Najpotresnija scena: Kija jedva govorila, Sloba plakao kao kiša pored nje, tešio je i mazio po glavi (FOTO) (VIDEO)

Najemotivnijih 5 sekundi: Sloba prvi put poljubio Kiju otkad je prevario (FOTO)

Gagi je napisao kako je dobio "pouzdanu informaciju" da su njih dve Slobu izmanipulisale prilikom susreta, kada su Kiju izveli iz Zadruge da joj saošte da joj je tata preminuo, nakon čega je za njom krenuo i Sloba.

Koja je život prevara... Sloba izbezumljen šetao po dvorištu, a onda se sakrio u ćošak i grcao u suzama! (VIDEO)

Međutim, Gagi je kroz nekoliko minuta objavu i uklonio sa svog profila, a evo kako je to izgledalo:

VIDEO: A ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti:

(Telegraf.rs)