Hoću da izađem, dosta mi je svega! Kija pobesnela na Slobu, vikala da je svi puste na miru, plakala pod jorganom! (VIDEO)

Sloba i Milan ušli su u raspravu oko nedavnog razgovora na temu da li voli Kiju ili Lunu, nakon čega je Kristina zamerila Radanoviću jednu stvar

Luna je ušla u raspravu sa Milanom Miloševićem u spavaćoj sobi tvrdeći kako je on rekao da je ona rekla da su Sloba i ona raskinuli. Ispostavilo se da je previše "izmišljenih priča", pa su pokušali da reše problem i sa Slobom.

- Vi danima dolazite do mene, pričate mi tu neke priče... - rekla je Luna.

- Ko ti priča priče?! Dečko te kulira dva dana... Znači, igrate neku igru! - iznervirao se Milan kada je shvatio da ga Luna navodno laže, ubeđen da je sve namešteno i dogovoreno.

Kija izašla iz Zadruge, pozlilo joj!

Umrla bih iste sekunde da se tebi nešto desi! Kija i Sloba pričali o njenom tati, Radanović zanemeo kad mu je Kristina ovo rekla! (VIDEO)

I sve se vrtelo oko toga da li Sloba voli Kiju ili ne...

Zatim su Milan i Luna otišli do Slobe koji je bio kod Kije taman kada je završila pesma koju je tražila za svog tatu.

- Sad je rekao da smo namestili ovo, Miljana tvrdi da voliš Kiju, da ćeš to da priznaš... - nabrajala je Luna.

Najtužnija scena u Zadruzi: Kija tražila pesmu za tatu, počela da plače, Sloba joj prišao i pomilovao je po glavi (VIDEO)

- Meni si rekao: "Ako ti srce kaže da voliš Lunu ostani s Lunom, ako ti srce kaže da voliš Kiju ostani s Kijom". Nisi me pitao da li volim Lunu ili Kiju, a ja ćutao, to nije tačno! Ti si mi davao savet, nisi mi postavio pitanje! Vodite vi svoje brige, nemojte moje probleme da rešavate. I šta god da odlučim, ja ću nositi taj teret - rekao je iznervirani Sloba, zamerajući Milanu što je preformulisao rečenicu oko toga da li voli Kiju ili Lunu.

- Meni je Miljana rekla to pre pet dana, ali ja u to ne verujem - dobacila je Kija, koja je sedela i sve vreme slušala prepirku.

Radanović je zatim otišao besan u Rajski vrt kako bi se osamio i smirio, a Kija je plakala u pabu prekrivena jorganom preko glave.

Evo zbog čega je pobesnela:

- Pustite me, hoću da budem sama! Ne zanima me šta ko izmišlja i bilo šta što se dešava, kad on ćuti! Hoću da izađem, dosta mi je svega - rekla je Kija i nazvala Slobu "pi*kom".

Sećate li se najburnije ljubavi rijalitija, "Ćeranića"?

(Telegraf.rs)