Umrla bih iste sekunde da se tebi nešto desi! Kija i Sloba pričali o njenom tati, Radanović zanemeo kad mu je Kristina ovo rekla! (VIDEO)

Kija Kockar je pričala sa Slobom o tati Milošu, koji je prekjuče preminuo

  • 15

Kija Kockar i Sloba Radanović pričali su u pabu o Kristininom preminulom ocu Milošu, te govoru koji Kija sprema za sahranu koja je u četvrtak u Zrenjaninu.

- Znam kakav je u suštini, isti kao ja, veruj mi. To sam tek kasnije skontala. On je definitivno uvek imao neprimerene šale. On je voleo tamburaše, žene... Voleo je da popije, da uživa, bio je pravi boem, i svi su ga tako znali - pričala je Kija Slobi o svom ocu, a onda je pomislila na to kako je njenoj mami.

Andrija dolazi na sahranu Kijinog oca, evo kada i sa kim stiže u Zrenjanin!

Sloba i Kija u pabu, Printskrin: TV Pink

Kija u suzama čestitala tati rođendan, a onda je Sloba sa knedlom u grlu uputio poruku svojoj porodici i prijateljima! (VIDEO)

- Moja mama ga je volela, to je bila njena najveća ljubav. Mogu da zamislim kako je njoj. Ipak, ona je čak više privrženija tome svemu nego ja. Znam da joj nije svejedno... - rekla je Kija, pa dodala:

- Tebi da se nešto desi, ja bih umrla. Ja bih umrla iste sekunde. S tobom odmah da me sahrane. Ne bih mogla to da izdržim. Tako da mogu da zamislim kako je njoj.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikelandjelo

    30. april 2018 | 18:43

    Kija do pobede!!!

  • Kala

    30. april 2018 | 21:57

    Kijin sam fan ,ne bih volela da se ona pomiri sa Slobom jer smatram da zasluzuje mnogo bolje. Ipak ,danas gledajuci njihov razgovor u pabu,kako je on nju gledao i sta su jedno drugom izgovorili pomislila sam da je definitivno zavrsio sa Lunom i vratio se Kiji. Ne znam kako je drugima izgledalo i nakon toga on se predomislio i odlazi ponovo kod Lune...ja nemam drugo objasnjenje osim da on dobija neke instrukcije od spolja...i lud bi video njegov zaljubljeni pogled dok gleda Kiju

  • Tanja

    30. april 2018 | 19:16

    Miki Djuricicu sve si u pravu,kakav god da si moralniji,iskreniji si od svih njih zajedno u zadruzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA