Evo šta je Slobi tata dao na sahrani Kijinog oca!

Duško Radanović nije mogao da se izbori sa obezbeđenjem, ali je ipak uspeo da Slobi da nešto u ruku

Sahrani Kristininog tate Miloša Kockara obavljenoj u četvrtak u Zrenjaninu, prisustvovali su i Kija i Sloba, a nekoliko sati kasnije zajedno su se vratili u Zadrugu.

Slobin tata Dušan Radanović takođe je bio na groblju, međutim samom činu sahrane nije prisustvovao. Radanović je u nekoliko navrata pokušao da porazgovara sa svojim sinom, međutim kako su i Kija i on bili okruženi obezbeđenjem to nije bilo izvodljivo ni jednog trenutka, pa je u nekom momentu izvređao obezbeđenje i novinare, o čemu možete pročitati OVDE.

Kija napisala Slobi još jednu pesmu, on je pažljivo pročitao, a onda joj je udelio kompliment! (VIDEO)

Ipak, kako saznajemo, uspeo je tog dana da da Slobi nešto u ruku, a u pitanju je crna brojanica. 

Ona se od tog momenta nalazi na Slobinoj levoj ruci, što je pokazao i tokom jednog od razgovora sa Lunom.

Iako je Slobin tata najgorim rečima mesecima unazad vređao Kiju Kockar, na sahrani joj je izjavio saučešće, a kako je izgledao taj momenat pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, prethodni dani u Zadruzi bili su turbulentni. Svađe između Slobe i Lune su redovne, a došlo je i do raskida. Više o tome možete čitati OVDE.

Osim toga, Kija i Sloba će u ponedeljak, 7. maja, zajedno nastupiti na Zadrugoviziji 3 i pevati duetsku pesmu Cece i Saše Matića "Lažov notorni", a koji će sve parovi nastupiti i koje su pesme odabrali da pevaju pogledajte OVDE

(Telegraf.rs)