Kija i Sloba gostovali zajedno u emisiji, Luna poludela, napala Radanovića, pa Milanu naredila da je ne spominju! (FOTO)

- Mene više nemoj da si spomenuo! Je l' jasno to?! - rekla je Luna Milanu Miloševiću

Kija Kockar i njen muž Sloba Radanović gostovali su u poslednjoj emisiji "Radio Amnezija" u prvoj sezoni Zadruge.

Ideja je bila da ne govore o svom odnosu, nego da se zezaju i šale, pa su tako ispisali po nekoliko pitanja nevezanih za njih dvoje, koje su postavljali jedno drugom.

Kiju i Slobu pitali da li mogu da zaborave na sve i krenu ispočetka, a zbog njihovih odgovora svi su ubeđeni u jednu stvar! (VIDEO)

Međutim, kada je na pauzi došao do kuće Luna je napala Slobu rekavši da mu se ne obraća, da je jadno to što radi i da mu je odličan plan.

On je nekoliko puta pokušao da priča sa njom, ali mu je Luna svaki put drčno odbrusila, nakon čega je stala na vrata i Milanu Miloševiću rekla da je više ne spominju.

- Mene više nemoj da si spomenuo! Je l' jasno to?! - rekla je.

- Šta je s tobom?! Luna, opet si ljubomorna - rekao joj je Milan.

A evo i najzanimljivijih pitanja i odgovora koje su Kija i Sloba uputili jedno drugom.

Slobu je zanimalo da li bi Kija zaista snimila pesmu, i da može da snimi jednu već postojeću pesmu, koja bi to bila.

- Što da ne, biće mi zadovoljstvo da imam više pregleda od tebe! (smeh) A pesma koju bih izabrala je "Operisan od ljubavi", od Milice Pavlović, samo mi intonacija ne odgovara (smeh) - zezala se Kija.

Ona je njemu uzvratila takođe muzičkim pitanjem - koji duet bi snimio sa njom, ali od već postojećih.

- Sviđa mi se duet Prijovićke i Pejovića, "Litar vina", ili "Lažov notorni" - rekao je.

- Da možeš da vratiš vreme, u koji period svog života bi se vratila i zašto? - pitao je Sloba Kiju.

- Vratila bih se na početak naše veze... Završavala sam fakultet, radila sam, bila srećna i zaljubljena... - rekla je Kija.

- Pesma koja opisuje tvoj trenutni život? - pitala je Kija Slobu.

- "Bure baruta"! (smeh) - rekao je, što je inače njegova pesma.

Nakon toga, Kiju je zanimalo kojih pet stvari Slobi nedostaje iz spoljnog sveta.

- Trening, muzika, drugari i porodica, voće i bioskop - rekao je.

Potom, Sloba je pitao Kiju koje tri želje bi poželela, da uhvati zlatnu ribicu.

- Prvo bih poželela da budem srećna, to mi je najvažnije. Imala - nemala, najbitnije je da budem srećna. Neka nekretnina na moru, što da ne! (smeh) I broj tri, da se ostvarim kao majka - rekla je.

- Pa dobro, ali ta prva obuhvata svašta - rekao je Sloba.

- Ima milion stvari, ali ta neka istinska sreća... Ja želim da se ostvarim kao majka, ali moram prvo to da osetim da bih znala. To, nekretnine i ostalo, sve je prolazno, ali dete je nešto što ostaje i to je istinska sreća. Što se mene tiče - ne moram više da se udajem, sve ostalo će doći - rekla je.

- Smisao života? - pitao je Sloba.

- Pa ja bih rekla da proživiš svaki trenutak najbolje što može i baš sam to komentarisala kako hoćeš. Nisam iskoristila svaki trenutak kako treba, ni sa njim ni ovako. Sve se dešava tako brzo i promeni se sve za minut, tako a nikad ne znaš kad taj život može da se prekine. Moj otac je umro i drago mi je što sam pričala sa njim. Kažu da su smisao života deca, a ja želim da iskoristim - odgovorila je.

Milan je kasnije pitao Kiju da li, kada pomisli na to da bude majka, u glavi ima samo Slobodana kao partnera.

- Da... Jedino kada sam poželela dete, to je bilo sa njim. Olakšavajuća okolnost razvoda je što se neću mučiti, treba roditi malog Slobicu! (smeh) Razmišljala sam o malom Bobi, odnosno Njegoš i Janja, ali... (smeh) - rekla je.

(Telegraf.rs)