Luna komentarisala razgovor sa Slobom, pa tokom svađe sa Miljanom i Marijom zapevala Kijinu pesmu! (VIDEO)

- Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe posle Kije?! - pitala je Marija

Pre nekoliko dana zadrugarima je pušten snimak Luninog razgovora koji je imala u Rajskom vrtu misleći da priča sa Drvetom mudrosti, međutim tada je razgovarala sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem.

Ima dete i muža, ali... Oni su novi učesnici Zadruge, a seksi Dragana pomutiće pamet ukućanima! (VIDEO)

Novinarku u studiju zanimao je Lunin komentar povodom svega, kao i šta misli sada o Slobi.

Dok je Luna odgovarala na pitanje Marija Kulić je dobacivala, a onda je došlo do žestoke svađe između Miljane, Marije i Lune.

Prilikom svađe Luna je glasno zapevala pesmu Slobine nekadašnje supruge Kije Kockar.

- Nije mi bitno šta kažu Miljana i Marija, one su meni kao vazduh ovde. Plakala sam kada sam videla to, jer nisam znala da se to dešava. Ja sam primetila da je čudan glas Drveta bio, ali nisam znala da je on. On je došao tu zbog popularnosti i sebe. Znao je da će to nekada da mi prikažu i on se sladi time. Ja volim onog Slobu koji je bio ovde. Ja obožavam Kijinu pesmu - rekla je Luna.

- Priznaj da tražiš sažaljenje od naroda! Jadna Luna! Još uvek ga voli, kao ona pati... Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe posle Kije? - pitala je Marija.

Pogledajte svađu Lune, Miljane i Marije:

VIDEO: Luna ispričala kako joj Sloba nije dao da radi

VIDEO: Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a on se provodi sa Kijom

(Telegraf.rs)