Za stolom muk, on je jedva govorio: David se gušio u suzama zbog brata, Ana jedva izdržala njegovu potresnu ispovest! (VIDEO)

- Ja sam ceo život bio uz njega, i kada je tata otišao. Ja sam bio taj koji je uz njega bio - plakao je David

David Dragojević sinoć se potresao tokom "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem, a sve zbog brata Dejana sa kojim godinama nije u dobrim odnosima zbog bivše devojke Aleksandre Subotić.

- Očekivao si da tvoja majka podrži tvoju odluku da prekineš sa Aleksandrom - počeo je voditelj, koji se osvrnuo na Davidov razgovor sa majkom Biljanom, u kojem je ona žestoko iskritikovala Anu.

- Da sam znao da će takav poziv biti, ne bih ni tražio. Ali nisam očekivao da će biti tako. Ružno mi je što se tako ponela i što je tako pričala, prvi put sam je tako video. Ali dobro, ona napolju i dalje igra rijaliti - rekao je David i dodao kako mu majka pravi problem svojim ponašanjem.

Ana Korać u suzama, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ružno je to što su uradile, ali mene to nije odvojilo od Ane, niti će. Malo me poljuljalo, bilo me je sramota... Ako nije za to, ne mogu takve reči da koriste, jer to utiče na mene. To njoj ide na čast - rekao je David.

Zatim je objasnio šta se desilo sa njegovim bratom Dejanom, sa kojim godinama nije u dobrim odnosima.

- Šta misliš, da li je tvoj brat sada uz tebe? - glasilo je pitanje za Davida, na šta se on rasplakao. Ana mu je prišla i zagrlila ga...

David Dragojević se rasplakao zbog brata/ Printskrin: TV Pink

- Ja sam ceo život bio uz njega, i kada je tata otišao. Ja sam bio taj koji je uz njega bio. Ali, ne znam... - plakao je David.

- Nadam se da jeste... Uvek sam bio uz njega, šta god da mu je trebalo. Uvek je zvao mene. A taj konflikt je bio iz ženskih stvari. Ne znam šta se dešava napolju, ja često mislim na njega... - i dalje je plakao, pa dodao kako se nisu videli godinu i po dana, te da je blokirao njegov broj.

- Uvek sam imao želju da ga vidim, da ga zagrlim... Nikad o njemu ništa ružno nisam pričao, niti ću pričati. Hteo sam da ga zovem, da ga vidim, ali ne znam da li će mi se javiti. Ništa ne znam šta se dešava napolju... - i dalje je govorio uplakan.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)