"Sve kamiondžije su prešle preko tebe!" Ljuba izvređala Staniju rečima od kojih su bolele uši, a onda joj u besu pomenula trudnoću! (VIDEO)

- Sve kamiondžije su prešle preko Stanije! Samo ti je cena malo porasla! Kidaš na tuđeg dečka devojčice! Opet moraš da se zakačiš na nekoga! - rekla je Ljuba

Prošle noći zadrugarima je pušten snimak na kojem Stanija Dobrojević i David Dragojević plešu na žurki. Ljuba Pantović tvrdila je da je Stanija flertovala sa Davidom, pa je žestoko oplela po njoj.

- Ajde, idemo, diraj tuđeg dečka! - rekla je Ljuba.

- Jesi ljubomorna?! - pitala je Stanija.

- Da budem ljubomorna na tebe koja jaše po sofama u svakom rijalitiju?! - rekla je Ljuba.

Ljuba i Stanija se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Sad ću da ti je*em mater, pa ćeš da vidiš! Da si ti bila na Farmi 4, da se nisi bavila sa mnom i mojom ljubavnom pričom sa Filipom nego svojom ćerkom, ne bi ti se desilo da ti ćerka ostane trudna sa tadašnjim dečkom! Vodi računa o svojoj deci, a ne šta radi Stanija Dobrojević na žurki! Ološu jedan, marš, bre, tamo! - rekla je Stanija.

Pošto ističe ovde da je pobednica rijalitija, od te pobede je postigla samo to da se ne vuče više po sprinterima od pet tona, nego da ide u dvedesetpetotonce jer imaju veću platu - rekla je Ljuba.

- Ćerka ti je napolju, pazi šta radi! - rekla je Stanija.

Stanija, Printskrin: TV Pink

- Kalašturo, idi po kamionima, poznata si po tome! - urlala je Ljuba.

- Bavi se svojom porodicom i ćerkom! Pa i na Farmi 4 si se bavila sa mnom, pa kad si izašla napolje ostala ti ćerka trudna sa Čabarkapom kojeg si pozdravljala sve vreme! - rekla je Stanija.

- Naravno, a je l' ti možeš da ostaneš trudna?! - pitala je Ljuba.

- Sve kamiondžije su prešle preko Stanije! Samo ti je cena malo porasla! Kidaš na tuđeg dečka, devojčice! Opet moraš da se zakačiš na nekoga! - rekla je Ljuba.

Kako je izgldala svađa Ljube i Stanije pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Pogledajte kako se vole Ljuba i Karađorđe

(Telegraf.rs)