Kad je odlučila da gurne ovo JAJE u VAGINU, nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u PAKAO!

Rebeka Stouks je samo htela da radi vežbe za svoju vaginu, ali izgleda da nije razumela najbolje šta to podrazumeva. Njena priča će vas šokirati

Kegelove vežbe žene najčešće rade da bi poboljšale svoje seksualne odnose. Mišići dna karlice se najčešće opuste posle porođaja, pa je neophodno primenjivati tehnike ovih vežbi da bi se vaginalna muskulatura vratila u normalu.

VIDEO-IGRICA ZA VAGINU: Deluje kako zezanje, a garantuje FANTASTIČAN seks! (FOTO) (VIDEO)

DOK IM MASIRA VAGINE, ONE VRIŠTE: Zaprepastićete se kad čujete koliko para im uzima za to! (VIDEO)

Rebeka Džejn Stouks je rešila da radi Kegelove vežbe. Čula je da postoje i posebna pomoćna sredstva, koja ubrzavaju efekat vežbanja, piše Daily Mail.

- Odlučila sam da bi bilo odlično da radim vežbe za vaginu pre susreta sa sadašnjim partnerom - počinje priču Rebeka.

Mnogi ljudi rade Kegelove vežbe bez pomoćnih sredstava, tako što ritmično stežu i opuštaju mišiće intimne zone. Postoji i mogućnost da vežbate uz pomoć "Ben Va" kuglica ili uz pomoć "Joni" jaja.

Rebeka je odlučila da naruči jedna ovakva jaja da bi bila sigurna u brzo jačanje mišića vagine.

Kada je dobila porudžbinu, shvatila je da ova keramička jaja, koja imaju tri različite veličine, nisu manja od običnih, naprotiv.

- Bila sam svesna da se upuštam u nepoznato i da je pomalo suludo to što radim, ali verovala sam da će sve biti u redu ako se držim uputstva - objašnjava Rebeka.

Pošto je neophodno da se dezinfikuju jaja pre upotrebe, da ne bi došlo do infekcije vagine, Rebeka je odabrala željenu veličinu jajeta i stavila ga da se prokuva.

- Ceo proces izgleda kao kuvanje običnih jaja, koje traje 4-5 minuta. Sačekala sam da se ohladi otprilike još toliko vremena. Kada sam uzela jaje u ruku, ono je bilo toplo, ali sam lagano mogla da ga držim - dodaje.

Upustila se u avanturu i gurnula jaje u vaginalni kanal. Ono što je osetila nije bilo ni malo prijatno.

- Ruke su očigledno mnogo otpornije na toplotu od sluzokože vagine. Kada sam gurnula jaje pomislila sam da će mi utroba izgoreti. Ako možete da zamislite da sipate sebi u grlo vrelu toplu čokoladu, onda ste na dobrom putu da shvatite šta sam preživljavala - opisuje situaciju Rebeka.

Ipak, ona nije odustala od vežbanja, samo je promenila praksu. "Joni" jaja je dezinfikovala sapunom.

(Telegraf.rs)