BACIO SAM PIŠTOLJ KOJIM JE UBIJEN VELIBOR DUNJIĆ: Osuđen na DVE GODINE zbog skrivanja dokaza!

Aleksandar Đuranović (38) je sklopio sporazum s tužilaštvom i priznao da je hteo da pomogne Vladimir Đuroviću, koji je optužen za ubistvo, kako bi nakon ubistva bacio pištolj kojim je navijač Zvezde usmrćen

Aleksandar Đuranović (38), jedan od aktera ubistva Velibora Dunjića, nagodio se sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, priznavši da je pokušao da sakrije važan dokaz - pištolj sa kojim je izvršen zločin, zbog čega je osuđen na dve godine zatvora.

Uklanjali tragove Dunjićevog ubistva: Pokušali da sakriju pištolj i snimak sa sigurnosnih kamera!

Naime, kako se navodi u krivičnoj prijavi, Vladimir Đurović je dao pištolj Aleksandru Đuranoviću, članu obezbeđenja "Džimis" kako bi ga bacio u reku, što je on to i učinio. Međutim, ronioci Žandarmerije su ga pronšali i na njemu je izolovan fragment otiska šake, kao i DNK, pa je kasnije veštačenjem utvrđeno da biološki materijal pripada Đuroviću, pišu Novosti.

PRETE JOJ SMRĆU: Ključan svedok likvidacije Velibora Dunjića dobija policijsku zaštitu!

- Đuranović je sklopio sporazum sa tužilaštvom i priznao da je hteo da pomogne Đuroviću nakon ubistva tako što bi uklonio važan dokaz, tačnije pištolj. Za to je dobio dve godine zatvora i već je poslat na izdržavanje kazne - rekao je ovom listu izvor koji je upućen u čitav događaj.

Pomagači ubice Velibora Dunjića pušteni na slobodu!

Podsetimo, Velibor Dunjić je ubijen u svom automobilu u maju prošle godine ispred beogradskog splava "Džimis", kada je, prema navodima, šef obezbeđenja Vladimir Đurović prišao vozilu u kojem je vođa delija bio sa drugaricom Ninom Šobot i ispalio nekoliko smrtonosnih metaka u njega.

Vlasnik jednog beogradskog splava krije ubicu Velibora Dunjića

Istraga se vodi protiv još nekoliko osoba koji se sumnjiče da su pomagali Đuroviću da se sakrije nakon zločina. Reč je o Zoranu Vukiću, Jeleni krušedolac i Milošu milosavljeviću.

Prema informacijama do kojih je policija došla, počinilac zločina se nekoliko vreme krio u okolini Peći, a nakon nekoliko meseci se vratio u Begorad, gde se krio kod drugara, a pomagali su mu i drugi pripadnici obezbeđenja.

- U skrivanju po Beogradu mu pomaže i jedan od vlasnika beogradskog splava. Odnosi mu hranu i ostale potrepštine, brine o njegovoj bezbednosti - rekao je izvor blizak slučaju za Novosti.

(Telegraf.rs)