Ćerka čuvara CZ otkazala svadbu, jer je policija zaplenila novac za veselje!

Prilikom pretresa kuće Nenada Mitrovića, stražara koji je optužen zbog bekstva Sretka Kalinića i Željka Milovanovića, zaplenjeno 5.000 evra, porodica tvrdi da su novac štedeli za ćerkinu udaju

Prilikom pretresa kuće Nenada Mitrovića, šefa smene specijalne pritvorske jedinice Okružnog zatvora, koji je smenjen i optužen zbog bekstva Sretka Kalinića i Željka Milovanovića, policija je, između ostalog, zaplenila i 5.000 evra, saznaje Telegraf.rs!

Iako je policija sumnjala da je ovaj novac Mitrović možda dobio od odbeglih robijaša, saznajemo da je ovaj bivši radnik CZ-a novac, zapravo, godinama štedeo za ćerkinu svadbu! Venčanje njegove ćerke, koja je, inače, u petom mesecu trudnoće, trebalo je da bude na Uskrs, 15. aprila!

Međutim, zbog očevog hapšenja i zaplene novca, svadba je otkazana! Ovu priču potvrdio nam je i Mitrovićev advokat Dalibor Katančević. On, međutim, nije želeo da iznosi više detalja o tome.

- Policija mu je uzela novac koji je godinama štedeo. Nenadova ćerka je trudna, sada je u petom mesecu trudnoće, svadba je otkazana, jer porodica nema novac ni za preživljavanje - zaključuje Katančević.

(D. Manojlović)