LUDI STE ZA SIMPSONOVIMA? Dođite u tematski park Springfild (VIDEO)

Svi fanovi i posetioci će moći da kupuju u prodavnici Kvik-E-Mart Indijca Apua, popiju pivo "Daf" kod barmena Mo ili da pojedu hamburger kod klovna Krastija

Izmišljeni grad Sprigfild, dom junaka hit serije Simpsonovi, oživeo je danas za publiku otvaranjem replike ove animirane američke varoši.

Ovako su "Simpsonovi" proslavili 25 godina postajanja (FOTO) (VIDEO)

Sagrađen u okviru holivudskog studija "Juniverzal", tematski park "Springfild" sadrži mnoge od glavnih gradskih "atrakcija", prenosi Rojters.

Posetioci mogu tako da kupuju u prodavnici Kvik-E-Mart Indijca Apua, popiti pivo "Daf" kod barmena Mo ili da pojedu hamburger kod klovna Krastija.

Glumci Jirdli Smit, Nensi Kartvrajt i Džo Mantenja, koji pozajmljuju glasove nekim od likova serije, prošetali su "žutim tepihom" na otvaranju parka.

Serija Meta Groninga o Homeru Simpsonu i njegovoj živopisnoj porodici, koja se prikazuje već 26 godina, ima fanove širom sveta.

- Bart nikada ne stari, a da su angažovali 10-godišnjeg dečaka danas bi imao 36 godina - rekla je Kartvrajt koja daje glas vragolastom Homerovom sinu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug)