IMATE SALO NA STOMAKU? Ova vežba će vaš struk dovesti do savršenstva! (VIDEO)

Kada želimo da se rešimo masnih naslaga koje se nalaze u predelu stomaka, recept je jasan - zdravija ishrana i beskrajno mnogo vežbanja. Ipak, postoji jedna vežba koja daje fenomenalne rezultate

Toplo vreme podrazumeva nošenje što manje garderobe, kratke majice, farmerke sa plitkim strukom i slično, a sve to ističe nesavršenosti na stomaku. Ukoliko želite da se rešite upornog sala, praktikujte ovu vežbu.

OVO MORATE DA PROBATE: Super-lak i JEFTIN način da se rešite salceta sa stomaka!

Kada želimo da se rešimo masnih naslaga koje se nalaze u predelu stomaka, recept je jasan - zdravija ishrana i beskrajno mnogo vežbanja! Međutim, borba protiv sala nagomilanog sa strane, na bokovima, zahteva malo više varijacija u pokretima.

Ali, postoji jedna vežba koja daje fenomenalne rezultate! Profesionalci je zovu otklon trupa tegovima, a reč je o sledećoj vežbi:

Stanite u raskoračni stav i uzmite jedan teg u jednu ruku (ako nemate, poslužiće i flašica vode ili nešto slično). Ispravite se i naginjite se na stranu, spuštajući ispravljenu ruku sa tegom na dole.

Veoma je važno da se ne naginjete napred ili pozadi, kao i da ne upotrebljavate dve bučice, jer se u tom slučaju naprežu mišići obe strane i efekat se poništava.

Što se tiče broja ponavljanja, ukoliko koristite lakše tegove, broj ponavljanja može biti i do 20, a ukoliko ste odlučili da radite sa težim, budite umereni, 6 do 10 ponavljanja biće sasvim dovoljno.

(Telegraf.rs/ Izvor: Tvblic)