Astrologija i bogatstvo: Pogledajte gde vam se nalazi Jupiter, možda ste na putu ka milionima

Ključan je znak u kom se planeta sreće nalazi, kao i aspekti koje prima od drugih planeta

Foto: Shutterstock

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva da se u natalnoj karti vidi na koji način svako od nas može da dođe do novca.

- Tačno se vidi da li je nekome kosmos to odredio ili ne, ko će uspeti da postigne velike finansijske uspehe – kaže Bjeljac za Telegraf.

- Kada želimo da vidimo da li će neko imati i steći veliko bogatstvo, luksuz i život iznad proseka fokusiraćemo se na, pre svega, drugu astrološku kuću. Druga bitna stavka za određivanje predispozicija raskošnog života jeste planeta Jupiter, planeta velike sreće. Međutim, potrebno je da vidimo kako Jupiter aspektuje sa prvom i desetom kućom u natalu.

Stoga, pogledajte dobro da li i u kojoj kući imate Jupitera.

JUPITER U 1. KUĆI

Vama će bogatstvo dolaziti "na noge", jer ova pozicija Jupitera aspektuje srećne okolnosti, zaštitu i glamur. Naravno, pod uslovom da je Jupiter u dobrom znaku i prima dobre aspekte od drugih planeta, kao i od vladara prve kuće u kojoj se nalazi.

JUPITER U 2. KUĆI

Ovo je znak da će osoba steći dosta novca, ali i da će dosta ulagati i tako umnožavati bogatstvo.

JUPITER U 3. KUĆI

Možete doći do finansijskog uspeha kroz kraća putovanja, seminare, edukacije, saobraćaj, učenje, internet ili preko rođaka, braće, sestara. Ovde je fokus na kretanje, komunikaciju, pisanje.

Foto: Pixabay/Comfreak

JUPITER U 4. KUĆI

Fokus na nasledstvo od roditelja ili sticanje bogatstva uz roditelje, uspeh kroz zemljišne posede, nekretnine, stambene objekte, poslovne objekte, kao i pokretanje porodičnog biznisa.

JUPITER U 5. KUĆI

Do uspeha se dolazi kroz talente, umetnost, zabavu, ali i kroz ljubav, preko dece, kroz mesta zabave. Moguće je da će vaša deca napraviti ozbiljan finansijski uspeh ili ćete u zajedničkom radu sa decom steći bogatstvo.

JUPITER U 6. KUĆI

Bogatstvo je aspektovano kroz vaše zanimanje, kroz kolektiv, ali i kroz svakodnevni život. Takođe, ovo je i polje zdravlja, pa vas novac čeka kroz rad sa drugim ljudima ili kroz pomoć u lečenju.

JUPITER U 7. KUĆI

Ovde se do finansijskog blagostanja dolazi kroz javno izlaganje, preko javnih poslova, ali i kroz brak, preko bračnog partnera.

foto Pixabay

JUPITER U 8. KUĆI

Veliki novac „nezasluženo“ dolazi do vas. Ovo je kuća tuđeg novca, pa je moguće nasledstvo. Takođe partner može igrati bitnu ulogu: obezbediće vas, imaćete poklone od njega.

Zarada se javlja i kroz osiguranja i odštete, pa ako na taj način dođete do novca trebalo bi da ga uložite u nešto što će vam doneti veću zaradu.

JUPITER U 9. KUĆI

Do miliona na računu se dolazi preko inostranstva, kroz poslove u inostranstvu ili preko stranaca. Takođe, možete zaraditi ako se bavite prevodilačkim poslom ili filozofijom.

JUPITER U 10. KUĆI

Preko posla dolazite do finansijskog uspeha. Ovo su uglavnom pozicije koje vas dižu do samog vrha. Aspektovan vam je konstatan uspeh na poslu kojim se bavite, a koji će biti adekvatno finansijski nagrađen.

foto Pixabay

JUPITER U 11. KUĆI

Bogatstvo vam je aspektovano preko prijatelja, njihove pomoći ili zajedničkog rada sa ljudima sa kojima se družite.

Takođe, kroz život imate mogućnost, nevezano za prijatelje, da realizujete svoje ambicije, jer 11. kuća je kuća ispunjenja želja. Možete da steknete veliko bogatstvo i kroz nagradne igre.

JUPITER U 12. KUĆI

Jupiter vam može doneti bogatstvo kroz rad iza kulisa, rad u osami, van očiju javnosti. Takođe, novac vam stiže i kroz zatvorene ustanove, ali i kroz duhovnost. Osoba sa ovim aspektom može da stekne veliko bogatstvo na udaljenim mestima, na drugom kontinentu, kraj okeana.

Astrolog Bjeljac ističe da su ovo samo mogućnosti Jupitera po kućama, ali je ključan znak u kom se Jupiter nalazi, kao i aspekti koje prima od drugih planeta.

Ako je Jupiter u lošem znaku, u znaku svog pada, sa lošim aspektima od drugih planeta, onda osoba gotovo pa sigurno neće dostići ono što je zapisano njegovom postavkom u nekoj od 12 kuća.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)