Umesto da ih baci, uzela je otpadke od kuvanja i stavila ih u lonac pun vode, a kada vidite rezultat - radićete to svaki dan

Postoje mnogi razlozi zbog kojih bi trebalo da čuvate pojedine ostatke namirnica, a ovaj je najbolji na koji smo do sada došli

Čini se da određeni "otpaci" povrća, voća i začina ne služe samo za "bacanje" u supu ili kantu za đubre, već možete da ih iskoristite na genijalan način.

Ovo je najopasniji BELI OTROV koji JEDETE svaki dan - a nisu šećer i so

ODMAH GA BACITE: Ako vidite ovo u vašem začinu - NEUPOTREBLJIV JE!

Svi znamo koliko kuća može da zamiriše lepo, a ponekada i krajnje neprijatno, kada spremamo određenu hranu. Na svu sreću, naišli smo na savet jedne domaćice koji je zlata vredan.

Ako želite da taj prijatan miris traje duže, od otpadaka koje ste namenili kanti za đubre, možete da napravite prost osveživač kuhinje, ali i celog stana.

Umesto da bacate, sačuvajte deliće svega što miriše lepo.

Sledeći put kada iscedite limun ili koren đumbira, ne bacajte ga.

Kada sakupite dovoljno ovih ostataka, uzmite one čiji se mirisi slažu ili ih jednostavno volite i stavite u lonac pun vode.

Neka se sve lagano krčka, a kuća će vam očas posla biti ispunjena prelepim aromama koje dopiru iz šerpe.

Samo obratite pažnju da sva voda ne ispari i sastojci u njoj počnu da gore.

Ovo su samo neke od kombinacija koje možete da koristite:

- limun i đumbir

- cimet i jabuke

- lavanda i vanila

(Telegraf.rs)