IMAO JE 3 PODBRADKA: Devojka ga je prevarila, a on joj se osvetio tako što je sebi isklesao telo iz raja (FOTO)

Doveo je svoje telo doveo do savršenstva nakon što je saznao da ga je devojka prevarila

Dvejn Okonor (26) izgubio je tri četvrtine telesne masnoće nakon što se podvrgnuo zdravstvenom i fitnes režimu i sada se nalazi u formi života.

Počela je da jede samo MASNU HRANU i doživela TRANSFORMACIJU koju nije mogla ni da zamisli

Nakon što je saznao da ga je njegova devojka, s kojom je bio četiri godine u vezi, prevarila, ovaj instruktor fitnesa izgubio volju za vežbanjem i prestao da uživa u poslu. Brzo je počeo da dobija na težini jer se prepustio nezdravoj prehrani kako bi se lakše nosio s prekidom.

Rezultate postigao za šest meseci

- Kilogrami su počeli da se gomilaju i, prije nego što sam to shvatio, već sam imao strije na stomaku i trostruki podbradak. Fizički, mentalno i emocionalno sam stigao do tačke pucanja. Prijatelji nisu mogli da me gledaju o takvom stanju, pa su mi pomogli da se vratim u teretanu. To mi je mnogo značilo, kaže Dvejn.

U želji da se vrati u formu, potpuno je promenio ishranu i režim vežbanja, a počeo je i da konzumira sportske dodatke prehrani.

Za samo šest meseci, procenat njegove telesne masnoće pao je sa 28 na svega sedam posto.

- Motivacija je došla iz gubitka kontrole nad svojim ljubavnim životom. Kada se dogodi nešto poput preljube, ne možete mnogo toga da uradite. Možete samo da sednete i pustite da se dogodi, objašnjava Dvejn.

- Bio sam instruktor fitnesa prije prekida, tako da sam već imao pristojnu mišićnu masu i nije mi trebalo više vremena za postizanje današnjeg izgleda, dodaje.

Dvejnov režim

- Kad je reč o samopouzdanju i ličnom napretku, svaki je sat pravo vreme da budete bolji nego što ste bili prethodnog sata. Svako to može, samo je potrebno biti organizovan i dosledan, imati vere i marljivo raditi. Krenuo sam na put napretka, a ne postizanja savršenstva i tu sam pronašao ravnotežu. Sada sam mnogo samopuzdaniji i pokušavam da tu pozitivnost prenesem na druge, zaključuje Dvejn.

Ovo je njegov program vežbanja: noge + 30 minuta kardio; grudi i leđa + 30 minuta kardio; ruke + 30 minuta kardio + stomak; odmor; ramena i stomak + 30 minuta kardio; odmor.

Pored sportskih napitaka, Dvejn jede jaja, sojino mleko, žitarice, tunjevinu, smeđi pirinač, povrće, pileće grudi i grčki jogurt.

Međuobroke mu čine jabuke, zobeni kolačići i orašasti plodovi, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)