Leo Mesi ceo život voli samo jednu ženu: Antonela mu je najveći oslonac i podrška

Mesi joj je često pisao i rekao da će mu ona biti devojka kada porastu

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i fudbalska reprezentacija Argentine nedavno su pobedili Francusku u dramatičnoj završnici Svetskog prvenstva u fudbalu. Antonela Rokuco poznavala je Mesija pre nego što je postao najveći fudbaler sveta.

Mesi (35) i njegova supruga Antonela (34) upoznali su se kao deca u svom rodnom gradu Rosariju. Roditelji su trojice dečaka - Tijaga (10), Matea (7) i Ćira (4). Godine 2017. vratili su se u Rosario kako bi se tamo i venčali.

Znaju se čitavog života

Dok je odrastao, Mesi je bio dobar prijatelj sa kolegom fudbalerom Lukasom Skaljom. Prema CNN-u, mladi Mesi bi često dolazio kod svog prijatelja Lukasa, nadajući se da će videti njegovu rođaku Antonelu.

Kada su se njih dvoje sreli prvi put, Mesi je igrao igrice u Lukasovom domu. Kada im je Antonela prišla i pitala da li im nešto treba, Mesi je bio previše stidljiv da bilo šta kaže. U to vreme, Mesi je imao devet godina, a Antonela osam.

- Ko je ona? - pitao je Mesi svog prijatelja dok su zajedno obedovali.

- Antonela, moja rođaka - odgovorio je Lukas.

Tokom ta dva dana nije mogao ni na sekundu da skrene pogled sa nje. Postali su prijatelji, ali je u to vreme Mesi znao da želi da bude sa njom zauvek. Nakon toga, mladi Mesi je često dolazio u kuću svog drugara Lukasa, nadajući se da će sresti njegovu prelepu rođaku.

Mesi joj je često pisao i rekao da će mu ona biti devojka kada porastu. Međutim, par je do svoje sreće morao da prođe dugačak put. Jednog dana život ih je razdvojio. Bilo je to 2000. godine, kada je Mesijev otac Horhe Mesi odlučio da sa porodicom otputuje u Barselonu i da Mesi tamo započne ozbiljnu fudbalsku karijeru.

"Ima jedna devojka u Argentini..."

Nakon toga, veza između Mesija i Antonele opstala je neko vreme. Pokušali su da ostanu u kontaktu, ali se to činilo sve težim u to doba, pa je komunikacija između njih postala sve proređenija.

Antonelin dobar prijatelj je 2005. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Sadašnja Mesijeva supruga tada je imala samo 17 godina i bila je potpuno devastirana. Nekoliko dana nije išla u školu, a Mesi je dobio vest i odmah je odleteo u Argentinu da je uteši. Tada je njihov odnos napredovao. Mesi i Antonela priznali su emocije jedno drugom, ali su odlučili da to ne otkrivaju javnosti.

Ubrzo se Mesi vratio u Barselonu, a Antonela je počela da studira stomatologiju na Nacionalnom univerzitetu Rosario. Ova veza nije obelodanjena sve dok Mesi nije imao 21 godinu. U jednom intervjuu, Mesija su pitali o njegovom ličnom životu, a on je rekao je da "u Argentini ima jedna devojka".

Nakon šest meseci studija, Antonela je odlučila da napusti studije i preseli se u Španiju kako bi bila bliže Mesiju. Rokuco sada radi kao model i influenser.

Velika porodica

Njih dvoje su dočekali svog prvog sina 2012. godine.

Kako je Mesijeva karijera rasla, rasla je i njegova porodica. Tako je 11. septembra 2015. rođen Mateo, njihov drugi sin, a 11. marta 2018. i njihov treći sin Ćiro.

Par se venčao 30. juna 2017. godine, tokom prelepe ceremonije u svom rodnom gradu. Venčali su se u hotelu "City Center", a svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je 260 gostiju. Među njima su bile i fudbalske zvezde poput Danija Alvesa, Žerara Pikea, Nejmara, Serhia Aguera, Semjuela Etoa, Karlesa Pujola, Ćavi Ernandesa i drugih.

Ljubavna priča Lionela i Antonele je lepa i jedinstvena. Zajedno su većim delom svog života, suočavali su se sa nedaćama i iz svake od njih izlazili jači. Nesumnjivo je da je ona njemu najveća podrška i oslonac i neko ko ga stalno podstiče da može i ume bolje.

Video: Stotine Argentinaca na nogama: Mesi i družina stigli kući posle osvojenog Mundijala

(Telegraf.rs)