Baka (95) i unuk prava internet senzacija, prate ih milioni: "Familija je zbog snimaka bila u šoku"

Njihovi video-klipovi i zanimljivi kostimi zabavljaju milione obožavalaca

Foto: Instagram/rosssmith

Influenser Ros Smit i njegova 95-godišnja baka Paulina Kana prava su senzacija na internetu sa svojim zabavnim video-zapisima i fotografijama.

Rosov Jutjub kanal ima više od 2,4 miliona pratilaca, dok ih na Instagramu prati još 2,5 miliona ljudi.

Smit kaže kako je to sve zbog njegove bake koju ljudi obožavaju.

Ros je oduvek smatrao da je njegova baka Paulina zabavna i hteo je da sa celim svetom podeli njenu posebnost, pa je odlučio da će sve njihove zabavne uspomene, video-zapise i fotografije deliti sa drugima.

Fotografije Rosa i njegove bake zaista su posebne, a na mnogima se čak oblače u istu garderobu, imaju iste kostime ili prate određenu tematiku.

Ros kaže da su svi njihovi video-zapisi pravljeni kako bi se publika zabavila, ali da su ponekad i odraz stvarnih situacija.

Kako objašnjava, baki Paulini u početku nije bilo prijatno zbog popularnosti, a ni snimanje i poziranje joj nisu lako padali.

- Ali, brzo se prilagodila i danas sve to dobro podnosi. Bonus je to što baka voli da komunicira sa ljudima i da se zabavlja, a usput da uveseljava i druge - otkriva Ros.

Kad su Smit i njegova baka počeli da snimaju video-zapise, većina članova njihove porodice bila je u šoku.

Sada je, kaže Smit, za njih to postalo sasvim normalno, pa ostatak familije s nestrpljenjem čeka da vidi sve što baka i unuk rade.

Sadržaj koji stvaraju naizgled je jednostavan, ali zapravo je vrlo zahtevan. Snimanje video-klipova od tri do pet minuta traje celu sedmicu, nekada i dve, a uz mnogo vremena koje je potrebno, to je i skup poduhvat. Rekao je da je u poslednjih devet godina u proseku radio 16 do 18 sati dnevno.

Većina njihovih pratilaca ih podržavaju, a Smit veruje da su uspeli zahvaljujući podršci obožavalaca.

Iako je "mozak operacije" preduzimljivi unuk, mora se priznati da baka Paulina ipak privlači više pažnje. Pored toga što je u 95. godini, Smitova baka je vedrog i mladog duha, nezaustavljiva je i puna snage, radosti i energije.

Video: Baka Lidija 83 jedva pristala da bude objavljena u časopisu Vogue: Ona ipak više voli Burdu

(Telegraf.rs)