NISOTEC – saveznik za optimalan rad motora

Kompanija NIS predstavlja paletu motornih ulja unapređene formule

  • 0
NISOTEC motorno ulje

Foto: Stoyan Vassev

Kompanija NIS pustila je u prodaju motorna ulja NISOTEC sa unapređenom formulom koja doprinosi većoj efikasnosti vozila, boljoj zaštiti i dužem radnom veku motora.

NISOTEC motorna ulja izrađena su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski priznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a zahvaljujući unapređenoj formuli u svom sastavu, NISOTEC motorno ulje dokazano utiče na poboljšanje zaštite motora, optimizaciju potrošnje goriva, dok se njegovom upotrebom omogućava duži period zamene ulja na vozilu. Korišćenje NISOTEC motornog ulja doprinosi bezbednoj vožnji i pruža mirniji rad motora, a preporučuje se, kako za benzinske, tako i za dizel motore putničkih vozila.

NISOTEC motorno ulje

Foto: Stoyan Vassev

Unapređeno NISOTEC motorno ulje testirano je i odobreno od strane najpoznatijih proizvođača motornih vozila, a dostupno je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored mnogobrojnih zadovoljnih potrošača koji su svoje poverenje ukazali NIS-ovom brendu ulja i maziva, visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade, između ostalog i Veliki šampionski pehar sa prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.

Više informacija o NISOTEC motornim uljima dostupno je na ovoj stranici.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA