Natočite G-Drive gorivo i putujte bezbedno

Leto i godišnji odmori nam kucaju na vrata i zato je pravi trenutak za planiranje porodičnih odmora

  • 0
NIS Foto: NIS

Ukoliko smo ovoga leta izabrali automobil kao prevozno sredstvo, važno je da posebnu pažnju obratimo i na kvalitet goriva koje sipamo u našeg četvorotočkaša jer od kvaliteta derivata koje koristimo zavisi pouzdanost i radni vek motora.

Međutim, ukoliko koristite G-Drive, premijum gorivo kompanije NIS, ne morate da brinete, jer su efikasniji rad i bolje performanse motora zagarantovani. Reč je o domaćem premijum gorivu kompanije NIS proizvedenom prema najvišim tehnološkim standardima u Rafineriji nafte u Pančevu, a u pitanju su G Drive 100, visokooktanski aditivirani benzin od minimum 100 oktana, i G-Drive dizel, aditivirano dizel gorivo.

Premijum G-Drive gorivo proizvedeno je po specijalnoj formuli koja omogućava efikasniji rad motora. Između ostalog, sadrži aktivne komponente koje poboljšavaju performanse motora automobila i doprinose tome da duže ostane ispravan i manje podložan kvarovima.

NIS Foto: NIS

Pažljivo osmišljena formula G-Drive 100 premijum benzina NIS-a sadrži i jedinstvenu termostabilnu komponentu goriva – modifikator trenja koji je zadužen za stvaranje trenja između klipa i cilindra u motoru, a na taj način se unapređuje dinamika motora i povećava njegova snaga. Osim toga, smanjenje trenja u automobilu omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je od presudne važnosti pri većim brzinama, a posebno pri preticanju.

Najbolji dokaz kvaliteta NIS-ovog G-Drive 100 goriva svakako su testovi Milbrook Proving Ground-a, jednog od najvećih centara za testiranje vozila koji obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila, uključujući i one za ocenjivanje vozila i sistema, razvoj pogona i testove bezbednosti, a koji su dokazali sve benefite premijum goriva kompanije NIS.

Natočite G-Drive gorivo na nekoj od mnogobrojnih NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica i krenite na put bezbrižno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA