≫ 

Evo kako bi Rolls Royce pikap mogao da izgleda - ako kompanija odluči da napravi jedan

Šanse su male, ali bilo bi zanimljivo videti Rolls Royce pikap

  • 2
Rolls-Royce Cullinan Foto: press.rolls-roycemotorcars.com

Iako bi odluka Rolls Roycea da napravi pikap za mnoge bila svetogrđe, potencijalni model bi svoje kupce mogao da pronađe u Americi gde ovakvi modeli donose ogromnu zaradu, prvestveno japanskim i američkim proizvođačima.

Iako su šanse da se ova ideja pretvori u stvarnost poprilično male, to ne sprečava druge ljude da sanjaju o tome kako bi ovakvo vozilo izgledalo.

Etonijski umetnik je odlučio da u jednom trenutku prestane da sanja i jednostavno napravi sliku koncepta.

Rain Prisk je uzeo osnovne proporcije Rolls Royce Cullinan SUVa-a i popunio ih kako bi dobio nešto malo agresivnije i sportskije, a u isto vreme i elegantnije.

Ipak, ako ovaj san postane java, nema sumnje ko bi kupovao RollS Royce pikap, i najverovatnije bi se koristio samo i iksljuččivo samo za prenos štapova za golf.

Uprkos malim šansama, ne treba zaboraviti ni to da je RollS Royce svoju reputaciju napravio zahvaljujući izdržljivosti kroz oba svetska rata kada je šasija modela Silver Ghost bila korišćena kao osnova za oklopna vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. avgust 2019 | 15:48

    Treba se drzati nivo imena i kvaliteta pa makar pravili pic ap ili traktor te marke ,mora imati jedinstvenu liniju visoke elegancije i kvaliteta

  • Dik

    27. avgust 2019 | 08:17

    ...e to traktor da prave to bi bilo korisno i isplativo. Ako ne počnu uskoro ja ću na moj ferguson da ugradim masku- hladnjak od Rolsa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA