≫ 

Pimp my wheel: Od standardne čelične, Rus napravio kultnu Vossen CV3 felnu

Kada je "šminkanje" u pitanju, Jedan od glavnih detalja, osim branika i spojlera, svakako su felne

  • 2
Mercedes Felna

Foto: Printscreen/YouTube/Garage 54

Popularnost auto delova za naknadnu ugradnju nikada nije bila veća. Nešto što je ranije uglavnom bilo američka i japanska opsesija, zahvaljujući ponajviše filmovima i video igrama, postalo je globalna stvar.

Upravo zbog toga, pored standardnog "budženja" motora - tjuninga, stajling, odnosno "ulepšavanje" enterijara i eksterijera vozila, uzelo je velikog maha.

Jedan od glavnih detalja, osim branika i spojlera, kada je "šminkanje" u pitanju, svakako su felne. Danas na tržištu tzv. aftermarket delova ima zaista mnogo poizvođača felni, najrazličitijeg mogućeg dizajna i veličina.

A među kultnijim i popularnijim su modeli američkog proizvođača Vossen, poznatog svima koji su bar jednom zaigrali neku od novijih Need for speed igara. Njihove felne najprepoznatljivije su po tome što većina modela ima pet kraka.

Poznati ruski YouTube kanal Garage 54, koji svoje klipove sinhronizije na engleski jezik, objavio je video pravljenja Vossen felne, ili nečega što na nju liči, od standardne čelične.

Koliko su u tome uspeli, pogledajte u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сремац

    5. decembar 2019 | 15:20

    Две јаче кривине и има да јури точак по путу....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA