≫ 

Vranjanac iz inata parkirao auto u ulazu stambene zgrade

U haustoru zgrade stanari svakodnevno ostavljaju svoje bicikle, a najuporniji je jedan od komšija koji redovno tu parkira svoj motocikl...

  • 28
Jugo, Yugo, Vranje, parkiran u ulazu zgrade

Foto: Privatna arhiva

Da je Yugo praktičan auto za parkiranje, odavno je poznato, ali je jedan Vranjanac otišao korak dalje. Prizor je "uslikan" u stambenoj zgradi u ulici Budisava Šoškića.

U haustoru zgrade stanari svakodnevno ostavljaju svoje bicikle, a najuporniji je jedan od komšija koji redovno tu parkira svoj motocikl.

- Mnogim stanarima takva situacija smeta, ima roditelja sa malom decom u kolicima koji se teško probijaju kroz ovakve "barikade" - kaže jedan od Vranjanaca koji tu živi.

I pored prigovora komšija, situacija se nastavlja iz dana u dan, što je posebno iznerviralo vlasnika Yuga koji je rešio da ovoj pojavi stane na put na neobičan način.

- Zapretio je da će, čim motocikl bude napolju, on parkirati svoj auto unutra! Nismo verovali da će to stvarno i da učini, ali to se desilo i stvarno ne znamo kako da sa ovakvom bahatošću izađemo na kraj! - pričaju komšije.

Video: On je Kec, on je Stojadin, on je zvezda jugoslovenske autoindustrije: Zastava 101

(Telegraf.rs/S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA