≫ 

"Bubrezi" dominiraju: Ovako izgledaju novi "bavarski sportisti"

Nakon što je BMW prvo objavio nekoliko "tizera" i prve zvanične fotografije novih sportskih modela M3 i M4 ugledale su svetlosta dana...

  • 3
BMW M3 M4 Foto: BMW blog / Promo

BMW će večeras i zvanično predstaviti ovu generaciju sportskih modela M3 (G80) i M4 (G82), nove modele sa karakteristično velikim prednjim "bubrezima", koji još od svog prvog prikazivanja javnosti izazivaju kontroverze.

Oba automobila izgedaju gotovo idenično, a jedina suštinska razlika, koja ih i odvaja u dva zasebna modela je to što je "trojka" limuzina sa četvoro, a "četvorka" kupe sa dvoje vrata.

Oba automobile "krase" izrazito sportski dizajnerski detalji: široki branici sa velikim usisnicima vazduha, dvostruki izduvi integrisani u zadnji difuzor vazduha, "usisnici" na poklopcu haube i "škrge" na bokovima, veliki točkovi na sportskim naplatcima‚ retovizori u crnoj boji...

Obe verzije pokretaće unapređena šestocilindričnog turbo benzinca zapremine tri litra, sa 480 konjskih snaga. Posebno Competition izdanje na raspolaganju će imati više od 500 "konja".

Više detala o novim minhenskim sportistima biće poznato nakon večerašnje zvanične premijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    22. septembar 2020 | 20:19

    Još malo pa isti pontijak gto iz '68....

  • Nenad

    24. septembar 2020 | 15:08

    Do sada su makar bili lepi i uzasno ne kvalitetni , a sada su i uzasno ružni i uzasno ne kvalitetni ! Totalno razocarenje!!!

  • Nyx

    23. septembar 2020 | 02:23

    Audi ti li si?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA