"Na Kosovu učimo da vozimo Range Roverom"

Dok se pre nekih petnaestak godina izbor automobila za obuku vozača uglavnom svodio na "jugića", danas se u nekim slučajevima ide i u ekstreme...

  • 9
Auto škola, Kosovo, Land Rover Printscreeen: Facebook/kosovo24sata

Auto škole kod nas odavno nude mogućnost obuke vozača u različitim modelima i tipovima autombila. Naravno, izbor boljeg, novijeg i skupljeg automobila povlači i veću cenu obuke.

Do pre nekih petnaestak godina taj izbor se, uglavnom, svodio na Yuga, "keca" ili neki mali modela Citroena ili Peugeota. Našao bi se tu i koji Golf "dvojka". Međutim, danas je izbor mnogo veći, pa u nekim slučajevima ide i u ekstreme.

Tako je na Facebook stranici "Kosovo 24 Sata" osvanula fotografija belog terenca sa oznakama auto škole i obuke vozača, us prateći kometar: "Na Kosovu učimo voziti Range Roverom".

Fotografija je izazvala različite komentare, ali se nekoliko iskusnijih vozača među komentatorima složilo da to baš i nije najadekvatnije vozilo za vozače početnike.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA