Kupio Teslu, pa mu nakon nedelju dana otpao volan tokom vožnje

Zanimljivo je da ovo nije izolovan slučaj. Kako piše The Drive, ista stvar se dogodila 2020. godine jednom vlasniku Tesle Model 3

  • 17

Korisnik društvenih mreža pod imenom Prerak je objavio da je prošle nedelje podigao novi Teslin Model Y. Ni nedelju dana kasnije, dok je vozio autoputem, volan je otpao i našao mu se u krilu. Svoje neprijatno iskustvo je odmah podelio na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da ovo nije izolovan slučaj. Kako piše The Drive, ista stvar se dogodila 2020. godine jednom vlasniku Tesle Model 3. Automobil je bio star tek mesec dana, a u tom slučaju je uzrok "kvara“ bio izostanak matice, prenosi Index.hr.

Kako god, Prerak je dao šlef službi da mu odvezu vozilo u Teslin servisni centar gde mu je popravka naplaćena 103.96 dolara. Nakon što je podneo zahtev, iznos mu je u celosti refundiran. Prerak je zaključio da je u potpunosti izgubio poverenje u Teslu pa želi da automobil vrati uz vraćanje celokupnog plaćenog iznosa.

A tu sledi novo iznenađenje. Naime, proizvođač je u tišini još 2020. godine ukinuo mogućnost 7-dnevnog vraćanja automobila bez penala. Servisni centar je obavestio da nema mogućnosti vraćanja vozila te da kontaktira odeljenje prodaje u svrhu postizanja dogovora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amiga

    1. februar 2023 | 14:37

    Mom Senik 2 iz 2004.g. se to još nije desilo i siguran sam da nikad neće.

  • Map

    1. februar 2023 | 14:20

    Vozicu se na dizel dok god ga bude postojalo

  • Dzoni

    1. februar 2023 | 22:51

    Sada ce električni da nam objasni kako je sve to farsa i da se taj volan ustvari samo skida a da ne otpada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA