Vreme čitanja: oko 1 min.

Vatrogasci su iz okna lifta izvlačili Ferrari Romu od 250.000 dolara: Srebrna "zver" potpuno uništena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo pukom srećom u ovoj bizarnoj nesreći niko nije povređen, a u pomoć su pozvani vatrogasci

  • 0

U prodavnici luksuznih automobila na Floridi, skupoceni Ferrari je upao u okno lifta, odakle je lokalnim vatrogascima trebalo četiri sata da ga izvuku, potpuno uništenog.

Bizarne vesti često stižu sa Floride, tako da ovaj put nije ništa drugačije. Pre nekoliko dana jednoj autokući koja prodaje luksuzne automobile se pokvario lift, i to u jako nezgodnom trenutku, kada je trebalo da se preveze automobil vredan oko 250.000 dolara.

Nesrećni novi srebrni Ferrari Roma upao je u okno tog lifta. Samo pukom srećom u ovoj bizarnoj nesreći niko nije povređen, a u pomoć su pozvani vatrogasci.

Na lice mesta su poslali svoju jedinicu za specijalne operacije, koja je prvo morala da zaustavi curenje goriva iz Ferrarija i da obezbedi da se mesto nesreće ne zapali.

Potom su u pomoć pozvali firmu za vuču vozila koja im je obezbedila svoju specijalnu opremu za vađenje, prenosi Autonet.

Vatrogascima i drugim stručnjacima je bilo potrebno oko četiri sata da izvuku potpuno uništeni Ferrari.

Model Ferrari Roma (ili F169 prema njihovoj nomenklaturi) dugačak je 4,65 metara i širok 1,97 metara. Prazan je težak 1.472 kg. Pokreće ga turbo V8 motor od 3855 kubnih centimetara, koji razvija 620 KS i 760 Nm i ubrzava od nule do 100 km/h za 3,4 sekunde.

Maksimalna brzina je deklarisana kao veća od 320 km/h, a početna cena osnovnog modela u Evropi je 200.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA