Vreme čitanja: oko 2 min.

EKO Smile program lojalnosti proslavlja jubilej: Osvojite neku od vrednih nagrada

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako su automobili vaša strast, a putovanja bude vaš avanturistički duh, odmah idite na neku od EKO benzinskih stanica

  • 0
EKO Smile nagradna igra Foto: Promo/ EKO

Tamo vas čeka lepo iznenađenje. U toku je velika nagradna igra sa fantastičnim nagradama. Požurite, jer možda ste baš vi budući vlasnik ekskluzivnog automobila ili luksuznog putovanja. EKO Smile program lojalnosti slavi 10. rođendan i bogato časti!

Pored obilja poklona, u okviru jubilarne proslave, organizujemo nagradnu igru, u kojoj ćete imati priliku da osvojite vredne i atraktivne nagrade, među kojima su automobil PEUGEOT 408 i nezaboravno putovanje na Maldive za dve osobe.

Pripremite se za neverovatnu avanturu uz nagradnu igru pod nazivom "10 godina putujemo zajedno". Od 3. jula do 16. avgusta, na svim EKO benzinskim stanicama, članovi EKO Smile kluba imaće priliku da ostvare svoje snove i otputuju na neke od svetski poznatih turističkih destinacija. Svake nedelje izvući ćemo srećne dobitnike putovanja u uzbudljive evropske metropole poput Rima, Lisabona, Milana, Amsterdama i Atine. Ako ste ljubitelj uživanja na domaćim destinacijama, imamo iznenađenje i za vas - vikend putovanja na najlepša mesta u Srbiji poput Zlatibora, Kopaonika, Palića, Sokobanje i Vrnjačke Banje.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri su veoma jednostavni. Potrebno je da sipate 25 litara goriva i koristite svoju Smile karticu. Za kupovinu premium goriva dobijate dvostruko veću šansu da postanete srećni dobitnik neke od vrednih nagrada. Ukoliko ne budete među dobitnicima tokom nedeljnih izvlačenja vaša šansa su glavne nagrade, koje predstavljaju ostvarenje snova velikog broja ljudi. Možda će se sreća osmehnuti baš vama.

EKO Serbia je dugogodišnji ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i sa zadovoljstvom vam saopštavamo da će srećne dobitnike izvlačiti naši vrhunski sportisti - srpski olimpijci! A znamo da su oni srećne ruke.

EKO Smile lojalti klub je ključni deo naše poslovne strategije, a njegov cilj je da, kroz različite pogodnosti, donese zadovoljstvo našim kupcima. Za svaku kupovinu, članovi EKO Smile programa dobijaju bodove koji mogu biti zamenjeni za korisne i vredne poklone. Tokom protekle decenije, zahvaljujući podršci naših partnera i poverenju vernih kupaca, EKO Smile je postao jedan od najuspešnijih programa ovog tipa na srpskom tržištu, okupljajući preko 700.000 članova.

Hvala našim kupcima na dosadašnjoj podršci. Ako još uvek niste deo EKO Smile kluba, možete se prijaviti na nekoj od 57 EKO benzinskih stanica ili preko mobilne aplikacije i tako dobiti šansu da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite atraktivne nagrade.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom uzbudljivom putovanju ka nagradama i osmesima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA