Vreme čitanja: oko 2 min.

DeAgostini Legendarni automobili: Nostalgično putovanje kroz 50 godina automobilske industrije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kroz 80 remek-dela na četiri točka i magazinska izdanja bogata fotografijama, DeAgostini vas vodi na nezaboravno putovanje kroz istoriju automobilizma

  • 14
Legendarni automobili Foto: DeAgostini/Promo

Kada se setimo zlatnog doba automobilske industrije, obuzima nas osećaj nostalgije i divljenja prema čudesnim mašinama koje su kroz decenije postale mnogo više od pukih prevoznih sredstava. To su bile ikone stila, inovacije i kreativnosti, a kolekcija "Legendarni automobili" kompanije DeAgostini teži da obnovi i očuva tu magiju.

Ako ste se ikada zapitali kako bi bilo da posedujete model Zastava 750 ili Volkswagen Beetle 1200 iz sedamdesetih, sada imate priliku da to učinite. Imaćete priliku da vidite i Volkswagen Golf II, Zastava 1100 ili YUGO 45 i mnoge druge legendarne modele.

DeAgostini vam donosi ovu ekskluzivnu kolekciju koja je dostupna na kioscima od 13. septembra. Sa cenovnim rasponom od 299 do 999 dinara, svaki model je pristupačan i predstavlja izvanrednu vrednost za novac.

Periodičnost izdanja je dvonedeljna, što znači da imate dovoljno vremena da upijete svaki detalj koje će modeli donositi. Sa ukupno 80 izdanja, ovo je dugoročna investicija u sopstvenu kolekciju i strast prema automobilizmu.

Legendarni automobili Foto: DeAgostini/Promo

Uz vrhunski kvalitet koji pruža die-cast tehnologija, svaki model je pravo remek-delo. Ova tehnika omogućava neverovatan nivo detalja koji doprinosi realističnom izgledu svakog modela. Ova kolekcija pruža dublji pogled na veštine inženjeringa i dizajna koje su se ulagale u svaki automobil. Bez obzira na to da li ste zaljubljenik u klasične američke mišiće ili u elegantne evropske sportske automobile, ovde ćete naći nešto što odgovara vašem ukusu.

Ne samo modeli, već i priče

Uz svaki model dolazi i magazin od 16 strana, ispunjen informacijama, anegdotama i istorijskim kontekstom koji obuhvata svaku pojedinu ikonu. Kroz ove stranice, uplovićete u svet koji je mnogo više od metalnih komponenti i konjskih snaga. To je svet priča, ljudi i istorijskih trenutaka koji su uticali na svaki model.

Kolekcija "Legendarni automobili" od DeAgostini nije samo za kolekcionare automobila. To je kolekcija za sve koji cene istoriju, umetnost i kulturu koja stoji iza svakog modela. Nemojte dozvoliti da vam ova prilika prođe kroz prste. Sada je vreme da se vratite u zlatno doba automobilizma i doživite ga na jedan potpuno novi, ali jednako strastven način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA