≫ 

"Sad ću da ih naučim lekciju!": Karma za bahato čuvanje parking mesta stigla ih je čim su otišli

Postavila je čunjeve ispred njegovog auta, baš kada je hteo da se parkira, da bi se potom na slobodno mesto uparkirao njen dečko

  • 4
Bahato parkiranje Printscreen: Facebook/@paulvutv

Da bahatih, bezobraznih i bezobzirnih vozača ima svugde, još jedan dokaz je i ovaj video! Vozač je na parkingu ugledao prazno mesto i krenuo ka njemu, kada se ispred njega pojavila devojka sa saobraćajnim čunjevima u rukama.

Ne obazirući se na njegove povike da tako nešto ne sme da uradi, postavila je čunjeve ispred njegovog automobila, da bi se potom na slobodno mesto, par trenutaka kasnije, uparkirao njen dečko.

Par je izašao iz kola i otišao svojim putem, što je ljutiti vozač prokomentarisao rečima: "Sad ću da ih naučim lekciju!"

Prevareni vozač je prišao parkiranom automobilu i na njega montirao lisice za točkove, sprečivši ga tako da se, sa na prevaru osvojenog parking mesta, isparkira.

Karma za bahati način čuvanja parking mesta stigla je bezobzirne i bahate!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    20. avgust 2020 | 12:05

    Losa gluma.

  • Marko cg primorje

    20. avgust 2020 | 16:18

    Ne budite naivni vidi se iz aviona da je fejk

  • starina

    20. avgust 2020 | 12:31

    Ne verujem u ovo! I ja sam baš nabavio par lisica i nosim ih u autu sa sobom. Ali one fine - ako naidje neka što voli da se vezuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA