Herojska borba za život: Svi na auto-putu pokušavali su da izvuku vozača iz zapaljenog automobila

Vozači su izašli i svime što im je bilo pod rukom pokušavali da spasu unesrećenog iz bukteće olupine

  • 4

Ovaj snimak prikazuje vozilo koje se "zakucalo" u betonski stub i zapalilo na autoputu 80 u Kaliforniji.Velika grupa ljudi očajnički je pokušavla da izvuče dve žrtve koje su zarobljene u zapaljenom vozilu.

Prvo su pokušali da pijukom razbiju šoferšajbnu, a onda je jedan majstor iz kolone izvadio svoj alat za sečenje. Za to vreme prisutni su pokušavali da ugase požar.

Osobe su na kraju izvučene iz buktinje, ali je nažalost već bilo kasno. Putnik je preminuo na licu mesta, dok je vozač kasnije u bolnici podlegao povredama.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujuć!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    4. oktobar 2020 | 18:08

    Poprscu iz vazduha pa onda borba par dana pa se broj smanjuje pa kad dodju ponovo na red opet usledi prskanje. Kad li ce se narod cele planete dozvati pameti i ujediniti protiv svega ovoga postaje samo pitanje dana. Kolko je drzavnika i politicara sirom planete izgubilo zivot od ovoga, ja kolko znam ni jedan, pa dali to znaci da ista ugrozava samo zivote obicnih smrtnika?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA