Vreme čitanja: oko 1 min.

Test polovnjaka: Hyundai Ioniq 5 – Savršeno upotrebljiv EV?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pametno dizajniran enterijer i mnogobrojne mogućnosti podešavanja olakšavaju svakodnevnu upotrebu, a sjajne performanse čine da je vožnja ovog automobila pravo uživanje

  • 1
Behind The Wheel Hyundai Ioniq 5 vs Ford Mustang Masch-E Foto: Tanjug/AP

Ekipa sajta Polovni automobili testirala je model koji je 2022. pokupio priznanja za svetski automobil godine, električno vozilo godine i dizajn automobila godine.

Hyundai IONIQ 5 u najjačoj varijanti sa kapacitetom baterije od 77,4 kWh i pogonom na sve točkove zaista deluje impresivno u praksi.

Iako linijom podseća na nešto što bi pripadalo takozvanoj Golf klasi, on je zapravo krosover, a to vam postaje jasno kada ga vidite u prirodi, pošto na slikama deluje manji nego što jeste.

Pametno dizajniran enterijer i mnogobrojne mogućnosti podešavanja olakšavaju svakodnevnu upotrebu, a sjajne performanse čine da je vožnja ovog automobila pravo uživanje. Kako se vozi i koliko mu vremena treba da se napuni na brzom punjaču, saznajte u najnovijem testu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bu

    6. jun 2023 | 19:53

    Sa obzirom.koliko im kostaju nove baterije generalno svim.el automobilima ja polovan ne bih kupio nikad,fo 20.000e ide na nekim modelima pa.vidii matematiku ako ti crkne.a vek trajanja ima.svaka a neka i to ne.dozivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA