MAD Lions eksperimentiše sa SPELLAN-om

Bugarski igrač Teodor '' SPELLAN'' Nikolov doveden je na probu u tim, nakon što je keen napustio sastav, posle dve nedelje testiranja.

  • 0
Foto: Mad Lions

SPELLAN bi mogao da debituje sa timom na sledećim IEM Summer kvalifikacijama, na kojima će imati ulogu vođe tima, jer MAD Lions očajnički traži da ispuni to mesto. Iako više iskustva ima na manjim turnirima, dvadesetrogodišnji bugarski profesionalac je u svojoj karijeri igrao na mnogo različitih takmičenja, a čak smo imali i priliku da ga gledamo u regionalnoj Esports Balkan Ligi pre nekoliko godina.

Bugarski igrač je četvrti kojeg ekipa testira, a samo Tomas ''TMB'' Bundsbek  zvanično igra za tim. MAD Lions se nada da će SPELLAN doneti preko potrebno iskustvo mladom timu, koji je sastavio trener Jakub ''kuben'' Gurčinski. Ekipa je igrala sa izmenom u kavalifikacijama za IEM Summer, a izbacio ih je Team LDLC. Sledeće kvalifikacije kreću 19. aprila, a pre toga tim učestvuje na Spring Sweet Spring turniru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA