Novi Valorant agent će biti robot!

Valorant igrači su juče dobili prvi prikaz novog agenta, koji bi izgleda po svemu sudeći trebao da bude robot!

  • 0
Foto: Riot Games

Riot Games je juče objavio kratak video klip u kojem vidimo telo robota u pozadini, pre nego što se kamera fokusira na sto na kojem nalazi njegova glava koje se polako pali. Iako nije zvanično potvrđeno, nema sumnje da se u klipu vidi novi Valorant agent koji bi trebao da izađe već za dve nedelje.

Killjoy se juče takođe pojavila na gotovo svakom zvaničnom Valorant nalogu na tviteru. Mogli smo da vidimo nekoliko slika na kojima se nalazi ona, kao i njena oprema, što na neki način spekuliše da bi ona mogla da bude kreator novog agenta.

Iako su svi agenti osim Omena do sada sigurno ljudi, ovo bi mogao da bude prvi koji nije. To nas na neki način dosta podseća i na Apex, koji je dugo imao Pathfindera kao jedinog Robota, pre nego što nije ubačen Revenant. Da li očekujete da bi novi agent mogao da bude nalik Pathfinderu koji je veoma fin i ljubazan, ili više očekujete da če on biti mašina koja ubija, kao što je to Revenant?

Poznati tragač za poverljivim informacijama je otkrio da bi novi agent mogao da imao sposobnost koja bi onemogućila drugim agentima da korsite svoje sposobnosti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA