MICROSOFT ZAVRŠIO WINDOWS 10: Sve je spremno za 29. jul!

Sada su u Redmondu fokusirani na zakrpe i ispravke koje će takođe biti objavljene uz novi operativni sistem

  • 2

Kompanija Microsoft završila je Windows 10 koji će se pojaviti 29. jula. Izvori bliski kompaniji otkrili su da je softverski gigant odlučio da verzija 10240 bude konačna za proizvodnju fizičkih kopija ovog sistema, što će omogućiti proizvođačima računara da počnu sa instaliranjem novog softvera na svojim uređajima.

NISTE REZERVISALI WINDOWS 10 NA VREME? Evo šta će vam se desiti!

Iako Microsoft planira da Windows 10 objavi 29. jula, novi operativni sistem će se na novim računarima pojaviti tek nekoliko nedelja kasnije.

Microsoft će prvo objaviti Windows 10 build 10240 članovima Windows Insider Programa, a sada su u Redmondu fokusirani na zakrpe i ispravke koje će takođe biti objavljene uz novi operativni sistem.

U budućnosti će Microsoft redovno ažurirati Windows 10 sa novim funkcijama koje će poboljšati iskustvo korišćenja ovog operativnog sistema. Div iz Redmonda će nove opcije prvo testirati putem Insider programa (kao što je to bio slučaj sa testiranjem Windowsa 10), pre nego što ih objavi svim korisnicima.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA