DA LI ĆE OVO UNIŠTITI CALL OD DUTY? Novi deo čuvene pucačine nećete morati da prelazite od početka do kraja (VIDEO)

- Ova promena igračima daje fleksibilnost da sadržaj konzumiraju kako oni žele - istakao je direktor kampanje za Call of Duty Black Ops 3, Džejson Blundel

  • 2

Pucačina Call of Duty Black Ops 3 doneće jednu veliku promenu koja do sada nije viđena ni u jednom delu Call of Duty-ja. Naime, igračima će odmah na početku biti otključane sve misije glavne kampanje što će eliminisati potrebu za prelaženjem kompletne igre kako bi se video kraj.

TO SE ČEKALO: Pogledajte novi trejler i sistemske zahteve za Call of Duty: Black Ops 3!

- Ova promena igračima daje fleksibilnost da sadržaj konzumiraju kako oni žele. Otključavanje kampanje misiju po misiju je sistem koji potiče još od prvih video-igara - istakao je diretkor zadužen za kampanju, Džejson Blundel.

Razvojni studio Treyarch je inspiraciju za ovako nešto pronašao u Netflixu koji čitavu sezonu neke serije objavi u jednom danu.

- Ukoliko odmah vidite kraj, reći ćete "ja moram da saznam više o ovome".  Kada je Netflix objavio čitavu sezonu serije House of Cards, pitam se da li je neko odmah pogledao zadnju epizodu? Naravno da to možete da uradite, ali stvar je u avanturi - dodao je Džejson.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    13. oktobar 2015 | 15:34

    Koja je logika igrati igricu van redosleda, ako postoji prica koja se prati redom? Ako je svaka misija prica za sebe onda je ok, u suprotnom bezveze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA