Ovo je dokaz da Microsoft radi na telefonima koji će biti opaka konkurencija Androidu i iPhone-u

Rad na Surface Phone uređajima, div iz Redmonda još uvek nije potvrdio, a ni demantovao. Ali, je ovo jedan od glavnih dokaza koji ukazuje na to da bismo uskoro mogli da vidimo nove telefone iz Microsofta

  • 9

Glasine o Surface Phone telefonu kompanije Microsoft kruže već nekoliko meseci, a da softverski gigant najverovatnije radi na ovom uređaju pokazuje i podatak da je kupio domen surfacephone.com.

Microsoft sprema misteriozni uređaj za 2016. godinu kojim bi mogao da ugrozi Apple i Samsung!

Rad na pomenutom brendu telefona div iz Redmonda još uvek nije potvrdio, a ni demantovao, ali je kupovinom ove stranice rezervisao siguran domen ako ikada bude lansirao Surface Phone.

Microsoft je takođe rezervisao slične domene poput surfacelaptop.com i surfacecar.com, a svi pomenuti sajtovi direktno vode na stranicu sa Surface tabletima i laptopovima.

Ako je verovati glasinama i činjenici da je Microsoft kupio sve ove domene, u narednim godinama možemo očekivati da će Surface postati ključni hardverski brend ove kompanije.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    30. januar 2016 | 13:34

    Otvori aple laptop unutra je samsungov ram. Kraj price. Ko ne veruje nek proba

  • Bond

    29. januar 2016 | 21:36

    Gle lika na slici kako se smorio

  • Vlada

    28. januar 2016 | 14:57

    Imao lumiu 640xl ali kamera je razocaravajuca. Trenutno note4 koristim ali ihone ima najbolju kameru i ne baguje ali bateriju najgoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA