Ovih 10 stvari mogu novi Samsungovi telefoni, ali NE i NAJBOLJI IPHONE (FOTO) (GIF)

Razlike između Samsung Galaxy S7 i iPhone 6S telefona su ogromne, a u to će vas sigurno uveriti i 10 stvari koje se nalaze u nastavku

  • 41

Samsung je na ovogodišnjem MWC-u u Barseloni predstavio nove "flagship" smartfone, Galaxy S7 i S7 Edge, a prvi utisci o njima su više nego dobri. Kao i svake godine, i u ovoj je Samsungu najveći konkurent Apple, pa vam tim povodom u nastavku donosimo deset stvari zbog kojih bi Galaxy S7 i S7 Edge konačno mogli da pobede iPhone.

OTKRIVAMO: Evo koliko će koštati novi Samsungovi telefoni u SRBIJI!

Pre svega, i Galaxy S7 i S7 Edge su vodootporni, što nije slučaj sa najnovijim modelom iPhone-a.

Novi Samsungovi telefoni podržavaju brzo punjenje koje će telefon do 60 odsto baterije napuniti za samo 30 minuta. Punjenje telefona do maksimuma će trajati duže, tačnije oko dva sata, ali je i to brže od punjenja iPhone-a koje u proseku traje oko tri sata.

Galaxy S7 i S7 Edge podržavaju i bežično punjenje, za koje Samsung tvrdi da je brže od regularnog punjenja pomoću kabla.

Kamera na novim Samsungovim modelima ima i brži auto-fokus od iPhone-a 6S.

via GIPHY

Kamera na Samsungovim telefonima takođe pravi bolje fotografije u mraku.

via GIPHY

Za razliku od prošlogodišnjih Samsungovih modela, Galaxy S7 i S7 Edge podržavaju proširenje memorije pomoću memorijske kartice do 200 GB, što nije slučaj kod iPhone-a.

Novi Samsungovi telefoni imaju i veću bateriju. Galaxy S7 ima bateriju od 3.000 mAh, S7 Edge od 3.600 mAh, dok veći iPhone 6S Plus ima bateriju od 2.750 mAh.

Samsung Pay servis za plaćanje radi na regularnim čitačima kartica, dok Apple Pay radi samo na čitačima koji podržavaju NFC tehnologiju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Galaxy S7 i S7 Edge dolaze i sa ekranom koji podržava "always-on" funkciju, što znači da će ekran uvek biti uključen kako bi prikazao osnovne informacije poput vremena i notifikacija.

Samsung Galaxy S7 Edge koji dolazi sa zakrivljenim ekranom podržava i "widgete" na samim ivicama displeja.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techinsider.io)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja pa ja

    22. februar 2016 | 17:12

    Pa cekaj te dok izadje i iphon 7 pa onda uporedite

  • Konan

    22. februar 2016 | 17:28

    Punjenje iphone telefona traje 1 h , a ne 3 h kako ste napisali.

  • Bojan

    22. februar 2016 | 17:22

    Postoji jedna stvar koju moze svaki iphone, a ni jedan Samsung. Fluidnost u radu, tačnost, preciznost, nema bagova, stucanja... Samsung je samo solidna šminka za iphone. Ko se razume u telefone zna o čemu pričam. Iphone je ozbiljan tel za one koji znaju da rade sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA