PLANETA U EUFORIJI: Top 12 mogućih izgleda petog Ajfona (FOTO)

Iako još nije poznato kako će Epl tačno izvesti povećanje displeja na četiri inča - glasinu koju su preneli skoro svi svetski mediji - mnogi dizajneri ne mogu da dočekaju i već nude svoja rešenja

  • 0

Skoro svaka tehnološka publikacija koja postoji na svetu prenela je poslednjih nedelja informaciju da će sledeći Ajfon imati četvoroinčni displej, što je kulminiralo kada je prošle sedmice i "Vol strit žurnal" potvrdio iz svojih izvora ovu priču.

Iako još uvek traje debata oko toga kako će Epl tačno ovo da izvede, i da li će ekran biti širi ili će biti viši, mnoštvo dizajnera je već počelo da se bavi pitanjem kako će novi peta generacija najpopularnijeg mobilnog telefona svih vremena izgledati.

Pred vama je foto-galerija koja u sebi sadrži 12 kul Ajfon koncepata koje - iako možda nikada neće ugledati svetlost dana (ili tamu džepa od pantalona) - ipak doprinose povećanoj euforiji, kako se bližimo tom famoznom oktobru za kada je (nezvanično) najavljeno predstavljanje Ajfon "petice".

Pogledajte našu foto-galeriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA