NAJJAČA PROMENA NA WHATSAPPU DOSAD: Kad vidite šta ćete moći da radite, oduševićete se

Najnovija verzija WhatsApp-a za Android donela je promene koje već mesecima postoje na Snapchatu

  • 0

Korisnici WhatsApp aplikacije na Androidu sada po fotografijama koje snime koristeći ovu aplikaciju mogu da crtaju i dodaju nalepnice, isto kao i na Snapchatu.

Pomoću ovog trika sprečite WhatsApp da Facebooku da vaš broj MOBILNOG TELEFONA!

Najnovija verzija ove aplikacije, koja je još uvek u beta fazi, korisnicima pored crtanja i pisanja, omogućava i korišćenje prednjeg ekrana kao blic za bolje selfije.

Ako snimite fotografiju pomoću WhatsAppa, alati za obradu će se pojaviti odmah nakon snimanja, a putem ikonice olovke i slova "T" korisnici će moći da pišu i crtaju po fotografiji koristeći različite boje. Fotku će takođe biti moguće ukrasiti i nalepnicama.

WhatsAppov servis za slanje i primanje poruka će doživeti nadogradnju pa će korisnici moći da prosleđuju poruke većem broju ljudi odjednom, što ranije nije bilo moguće.

Ako želite da među prvima isprobate nove opcije, na web stranici WhatsAppa u Google Play marketu prijavite se kao testeri, a nakon toga će vam biti omogućeno preuzimanje najnovije verzije aplikacije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: wired.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA