≫ 

Klađenje na video igrice postalo apsolutni hit: Zaradite novac prognozirajući LOL ili Counter Strike (FOTO)

Gejmeri koji dosta vremena provode igrajući igrice i koji su dobro upoznati sa eSports scenom, sigurno neće imati problema da naprave pobednički tiket

  • 1

Ukoliko ste pasionirani gejmer, a isto tako volite klađenje, od sada možete da pravite tikete i da se kladite na najpopularnije video-igrice današnjice.

Kladionica Meridian omogućila je svojim igračima da se klade na pobednike eSports turnira u igricama kao što su Counter-Strike, League of Legends, DOTA 2, Overwatch i druge koje su takmičarskog karaktera.

U zavisnosti od turnira koji su tog dana aktuelni u svetu, na sajtu Meridianbeta možete pronaći i igrice na koje je moguće klađenje.

>>> Pogledajte kvote za jedan od LOL turnira

Gejmeri koji dosta vremena provode igrajući igrice i koji su dobro upoznati sa eSports scenom, sigurno neće imati problema da naprave pobednički tiket.

Svoj tiket možete napraviti na sajtu Meridianbeta, a kvote i više informacija o mečevima nalazi se u eSports kategoriji.

Printskrin: meridianbet.rs Printskrin: meridianbet.rs

Klađenje na igrice i ostale sportove možete uraditi direktno na www.meridianbet.rs.

eSports je u poslednjih nekoliko godina drastično dobio na popularnosti, pa uopšte ne čudi što je Meridianbet omogućio klađenje i za ovaj vid sporta.

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA