Procurele prve fotografije Google Watch pametnog sata

Fotografije pokazuju kockasti displej sa kapacitivnim back dugmetom, i još dva dugmeta na vrhu. Nije poznato kada su fotografije napravljen

  • 0

Već dugo se spekuliše o Google pametnom satu, a juče su procurele i prve fotografije navodnog prototipa ovog uređaja, koji će možda proizvoditi Motorola. Google Watch, čije je kodno ime Gem, spada u Nexus porodicu, navodi Android Police.

Fotografije pokazuju kockasti displej sa kapacitivnim back dugmetom, i još dva dugmeta na vrhu. Nije poznato kada su fotografije napravljene, ali kako navodi Android Police, ovaj uređaj postoji još od prošle godine.

Juče je i Motorola putem Twitter-a potvrdila da radi na pametnom satu koji će biti dostupan do kraja godine. Nije poznato da li je to Google Watch ili neki drugi uređaj, s obzirom da je Google prodao Motorolu kompaniji Lenovo.

Moguće je da Motorola radi na potpuno novom uređaju, a da će za Google Watch biti zadužena kompanija LG, koja je inače i napravila poslednja dva Nexus telefona.

(Telegraf.rs / Izvor: androidpolice.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA