PARTIZAN I ZVEZDA U NBA 2K14! Igrajte sa omiljenim klubovima najbolju košarkašku igricu na svetu! (VIDEO)

Saznajte kako su ovi momci uspeli da obraduju ljubitelje košarke u Srbiji

  • 6

Lepa vest za sve ljubitelje igrice NBA 2K14. Ekipa PES - Serbia basketball edit tima napravio je odličan patch koji u ovu sportsku simulaciju dodaje i dva naša najbolja košarkaška tima, Zvezdu i Partizan.

- Na ovom patch-u radilo se dva meseca. U početku je bio problem jer je tim brojao samo troje ljudi, ali se stanje ubrzo popravilo i sada je mnogo više ljudi u toj priči - izjavio je za Telegraf, Sima Trkulja, jedan od članova tima.

Momci koji su zaslužni za to što sada u najboljoj košarkaškoj simulaciji na svetu možemo igrati i sa našim timovima su: Goran (Горан), Pejko,  Xavi Maestro, Milos ( МилошЦЗБГ ), Avenger, NemanjaBre, i nataeos.

Gejmplej deluje odlično, a kako nam je rečeno, planova za nastavak razvoja ovog i sličnih projekata ima. Za početak tu je novi update za ovaj patch, a kasnije i sređivanje evroligaških i NBA ekipa. Sve ovo što rade momci iz PES - Serbia basketball edit tima rade iz čiste ljubavi prema igri, i želji da pokažu šta mogu.

Patch NBA 2K14 Zvezda i Partizan možete preuzeti na linku ovde, a tu se nalaze i informacije kako se on instalira. Takođe, tu možete ostaviti i svoje sugestije, primedbe, probleme, i sve ono što mislite da može da pomogne ovom timu u stvaranju još boljih modova u budućnosti.

Pogledajte gejmplej:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA