≫ 

Comtrade-ov HYCU i Nutanix predstavili su "nevidljivo" bekapovanje podataka koje će promeniti način na koji velike kompanije funkcionišu

Savršeno rešenje za sve kompanije koje maksimalno žele da uproste svoje funkcionisanje unutar clouda

  • 0

HYCU, kompanija koja je u vlasništvu srpskog Comtrade-a i koja je potpuno redefinisala bekapovanje podataka unutar clouda, najavila je poptunu integraciju svojih cloud rešenja sa Nutanix Mine platformom.

U pitanju je najnovije rešenje za sve Nutanix/HYCU klijente koji traže performanse, sigurnost i jednostavnost kada je u pitanju bekap podataka.

Do sada je HYCU cloud postojao kao dodatna softverska opcija za sve koji koriste Nutanix hardverska rešenja, a sada je on potpuno integrisan u Nutanix Mine platformu kako bi omogućio gotovo neprimetno bekapovanje važnih podataka na cloud.

Drugim rečima, Nutanix Mine & HYCU integriše HYCU bekap servis sa Nutanix Cloud platformom za poslovne korisnike kako bi im ponudio kompletnu sveobuhvatnu platformu za bekap podataka unutar clouda.

Cloud, Bekap, Kompjuter, Laptop Foto: Pixabay.com

- Nutanix nastavlja da pomera granice u IT industriji. Predstavljanjem Nutanix Mine & HYCU naši klijenti sada na raspolaganju imaju tesno integrisano rešenje za bekap podataka koje je rezultat dugoročnog rada koji su ove dve kompanije do sada zajednički postigle. Izuzetno smo ponosni na posao koji je naš tim obavio kako bi bekap postao još lakši, prostiji i bukvalno nevidljiv, izjavio je Sajmon Tejlor, izvršni direktor kompanije HYCU.

Zahvaljujući integraciji HYCU clouda, korisnici sada za svega nekoliko minuta mogu da podese bekap svojih podataka koji će se automatski obavljati u pozadini na osnovu zadatih parametara bez ikakve potrebe za kompleksnim i kontinuiranim nadzorom. Na ovaj način sam bekap postaje nevidiljiv jer ne zahteva nikakvo dalje angažovanje korisnika nakon osnovnog podešavanja servisa jer je ceo proces automatizovan.

Nutanix Mine with HYCU dolazi i sa podrškom za HYCU for Nutanix, koja obuhvata 2 ključne stvari:

Cloud, internet, tehnologija Foto: Pixabay.com

1. Jedinstveni menadžment sistem koji podrazumeva integraciju sa Prisma konzolom za upravljanje kako bi korisnici na jednom mestu mogli da kontrolišu proizvodnu i bekap infrastrukturu uz pomoć dobro poznatog korisničkog sistema.

2. Kompletnu podršku za poslovne aplikacije i sve poslove vezane za bekap servise - blisku i izvornu integraciju sa Nutanix Volumes i Nutanix Files servisima, kao i mogućnost bekapovanja podataka sa fizičkih servera.

- Nutanix Mine dozvoljava poslovnim korisnicima da prošire Nutanix Cloud platformu van bekap operacija kako bi integrisali seknudarne servise podataka kao što su bekap, arhiviranje i povraćaj podataka - i to sve unutar jednog jedinog rešenja. Kompanije koriste našu platformu kako bi smanjile kompleksnost sopstvenog cloud okruženja i zato sada unapređujemo ceo sistem integracijom sa Nutanix Cloud platformom, izjavio je Sunu Poti zadužen za razvoj unutar Nutanixa.

Očekuje se da će Nutanix Mine with HYCU postati dostupan u drugoj polovini 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA