Sve o vanrednom stanju od sada i preko Vibera

Informacije o svim aktuelnostima građani mogu dobiti i preko "Viber Community" kanala

  • 0
Viber Foto: pixabay.com

Građani Srbije od sada mogu da se informišu o svim aktuelnostima u vezi sa vanrednim stanjem preko "Viber Community" kanala koji je pokrenulo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministar Zoran Đorđević rekao je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom i da ih obavesti o njihovim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

- Veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku znaju šta se dešava u njihovoj zemlji, jer se u ovakvim situacijama stanje menja iz časa u čas. Želimo da znaju da država sve preduzima radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, jer jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas, rekao je Đorđević.

Prema instrukcijama ministarstva, za pristup kanalu potrebno je da korisnik uđe na link koji automatski vodi na "Viber Community" kanal.

Kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na "JOIN" kako biste pristupili "Viber Community" kanalu.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA