≫ 

Uvek ste želeli ličnog asistenta? Ne brinite, stigao je MAIC!

Prvi digitalni asistent na srpskom jeziku

  • 3
VIP MAIC, PR Foto: Promo/MAIC

Svi smo gledali filmove u kojima lični asistenti jure za svojim šefovima i obavljaju dnevne zadatke trudeći se da im olakšaju ispunjenje svih obaveza iz zgusnutog rasporeda. I stvarno zar ne bi bilo zgodno imati nekoga ko bi nam pomagao obavljanje svakodnevnih poslova?

Upoznajte MAIC-a, prvog digitalnog asistenta sa kojim možete da razgovarate na srpskom jeziku. Na ovaj način, komunikacija je značajno olakšana, a za aktiviranje vašeg ličnog digitalnog asistenta potrebno je samo da mu se obratite po imenu i pitate ili obavestite o onome što želite.

Tako MAIC može da vam kaže koliko traje vožnja od Beograda do Novog Sada, da pusti vašu omiljenu pesmu na You Tube–u, pozove najboljeg prijatelja ili prikaže koje su najbliže benzinske pumpe u okolini.

VIP MAIC, PR Foto: Promo/MAIC

Kada ne možete da se setite biografije omiljenog glumca, MAIC je tu, a ukoliko vas zanima koliko je sati u Sidneju dobićete odgovor i na to pitanje. Posebno je važno, što učeći kroz vaše komande, ova pametna spravica posle određenog vremena počinje da vam nudi i neka personalizovana rešenja i izbore.

MAIC može u potpunosti da promeni i olakša organizaciju svakog vašeg dana, a zbog jednostavne upotrebe i na srpskom jeziku uređaj lako mogu koristiti i deca ili starije osobe. Dodatno, platforma omogućava i umrežavanje drugih pametnih uređaja u kući, pa može u potpunosti da prati i podržava dnevni ritam korisnika.

Ova dinamična platforma dostupna je u svim Vip Mobile radnjama, samostalno ili uz neki od Kućni net paketa i tarifa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA