Huawei Watch GT2 – vaš savršeni partner u svakoj prilici

Svaki detalj na svom mestu

  • 2

Ove jeseni, u portfoliju druge generacije pametnih satova kompanije Huawei našao se ženski model pametnog sata. Njegove performanse uz prelep dizajn čine ovaj sat savršenim partnerom svake moderne, organizovane žene. Predstavljamo vam ženski Huawei Watch GT2.

Dizajn odiše nežnim, prefinjenim stilom, dok ga dimenzije brojčanika od 42mm i debljina od samo 9,4mm čine još praktičnijim i privlačnijim na oko, budući da nije ni previše velik, a ni mali. Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom. Narukvica je metalna, kao i okvir i, dolazi u rose gold nijansi, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje.

Huawei Watch GT2 ženski Foto: Huawei

Vaš Huawei Watch GT2 možete prilagoditi sebi tako što ćete mu zameniti narukvicu ili jednostavno namestiti da pozadina na satu bude vaša omiljena fotografija. Da, nakon povezivanja sa Huawei Health aplikacijom, imate pristup “Prodavnici pozadina” koja vam pored brojnih predloga postojećih pozadina nudi i opciju da kao pozadinu sata postavite upravo neku od fotografija iz vaše galerije pametnog telefona.

Ukoliko želite da slušate muziku bez upotrebe pametnog telefona, ženski Huawei Watch GT2 poseduje memoriju za čuvanje vaših omiljenih pesama. Nakon Bluethooth povezivanja sa Huawei FreeBuds 3 ili nekim drugim bežičnim slušalicama, možete uživati u slušanju muzike koristeći samo sat.

Ženski Huawei Watch GT2, isto kao i muški, poseduje režime za 15 sportova na otvorenom i zatvorenom, što svim ženama omogućava da sada svoj omiljeni sat mogu da nose i dok treniraju. Huawei Watch GT2 precizno meri puls, prati broj napravljenih koraka, odnosno pređenih kilometara, kao i broj potrošenih kalorija. Poseduje pristup velikim bazama podataka zahvaljujući kojima vam daje što precizniju analizu stanja vašeg tela pre treninga, tokom, kao i nakon njega. Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom, možete pristupiti i već isplaniranim, vođenim treninzima, koji su odlična opcija za sve one koji tek počinju sa treniranjem. Na Huawei Watch GT2 satu nalaze se i režimi uz koje značajno možete poboljšati mnoge druge stvari kao što su kvalitet sna ili disanja.

Huawei Watch GT2 ženski Foto: Huawei

Uz Huawei TruRelaxTM opciju, aktivirate vežbe disanja koje će vam pomoći da smirite disanje i puls. Indikacije koje se odražavaju u vidu vibracija na ručnom zglobu, označavaju kada treba da udahnete, a kada da izdahnete vazduh. Ova opcija može biti izuzetno korisna nakon treninga, ali i u bilo kojoj stresnoj situaciji, jer je pravilno disanje jedan od ključnih faktora za opuštanje mišća. Relax opcija meri vaš svakodnevni indeks stresa, tako da u bilo kom trenutku možete pogledati kako se on kreće na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Ukoliko poželite, uz Huawei TruSleepTM 2.0 tehnologiju možete pratiti kvalitet sna i, ukoliko je potrebno, unaprediti ga. Ova opcija prati promene pulsa u realnom vremenu, kvalitet disanja tokom sna i koristi analizu velikih baza podataka za davanje ocene o kvalitetu sna, kao i davanje saveta o unapređenju kvaliteta sna.

Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom možete označiti za koje od aplikacija sa vašeg pametnog telefona želite da vam notifikacije stižu direktno na sat. Tu se mogu naći notifikacije za poziv, koji možete odbiti direktno sa sata kao i na prvoj generaciji satova, ali i notifikacije za SMS poruke, mailove, poruke na društvenim mrežama poput Instagrama, Whatsappa i sličnih. Prilikom regularnog korišćenja sata, baterija dostiže i do nedelju dana konstantnog rada.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA