Roomba i Braava - najbolji timski igrači "na terenu"

Dva mala kućna robota savršeno sarađuju "na terenu" kako bi vaš životni prostor uvek bio čist

  • 4
Roomba Braava Foto: Telegraf.rs

U životu, kao i u sportu, uspeh može biti individualan i kolektivan. Prvi je rezultat mnogo odricanja i truda pojedinca, koji je sebi za životni cilj postavio to da stigne do vrha. U drugom slučaju, nema mnogo razlike, s tim da je u osnovi uspeha naporan timski rad.

Život i sport se često prepliću i međusobno preklapaju, pa je nije teško zaključiti da će uspeh u nekom poslu biti mnogo veći i ubedljiviji kada posao podeli tim ljudi, od kojih svaki njegov deo na sebe preuzme ono u čemu je najbolji.

A šta je sa mašinama? Šta ako su roboti postali toliko savršeni, da su sposobni da obavljaju više operacija odjednom i da, pri tom, - savršeno sarađuju?

Tada dobijamo savršen duet! Duet dva mala kućna robota, za koje ne postoji prepreka kada je čistoća vašeg doma u pitanju.

Novi iRobot Roomba 976 je pametan kućni robot - usisivač, namenjen čišćenju svih vrsta podova i tepiha. Njegov iAdapt 2.0 navigacioni sistem omogućava mu da uvek bude tamo gde su prašina i prljavština, dok se trostepeni AeroForce sistem sa gumenom četkom brine da mu ni najmanje mrva ne promakne.

Velika posuda za skupljanje prašine AeroForce 3 omogućava mu da čisti površine do 150 kvadratnih metara i u tome je pravi šampion!

Postoji, međutim, nešto što ovom vrhunskom solo igraču nedostaje da bi dostigao apolutni vrh u svojoj kategoriji. Zato od soliste, Roomba 976 postaje timski igrač.

U duetu sa Braava jet m6 robotskim brisačem "tim iRobot" postavlja nova pravila igre, zahvaljujući kojima postaje nepobediv! Jedinstvena Imprint Link tehnologija, praktično je kapiten ovog dvojca bez kormilara, koja im u potpunosti omogućava da razmišljaju kao jedan.

Jer kada Roomba usisa, Braava izlazi na teren. Dobija znak i počinje sa brisanjem. Potrebno je samo, prethodno, izabrati krpu za željeni način brisanja, i mokro ili suvo čišćenje, i robot-brisač se baca na posao.

I dok vi sa prijateljma uživate negde u prirodi, Roomba i Braava savršeno sarađuju "na terenu" kako bi vaš životni prostor uvek bio čist. A pošto savršeno funkcionišu zajedno, nema nikakve sumnje da je to upravo tako!

Uostalom, ako ikada posumnjate da jedan od vaših timskih igrača ne želi da sarađuje sa drugim, to možete lako da saznate putem aplikacije iRobot Home, koja vam omogućava da u svakom trenutku saznate šta vaši mali kućni roboti rade. Pa, ukoliko vam se nešti ne sviđa, lako možete da im zadate novi zadatak.

A kada završe zajednički posao, Roomba i Braava se vraćaju na svoje timske "klupe". Tamo pune baterije za nove pobede svog tima protiv svih nečistoća u vašem stanu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA